Blog

22. 03. 2017, sreda

MAX&Co. softwear

lili-in-roza-max-&-co-softwear-1

MAX&Co. softwear je posebna linija letošnje kolekcije pomlad – poletje, namenjena prostemu času. Vsaka aktivna MAX&Co. ženska po napornem delovnem dnevu v pisarni komaj čaka, da se popoldan odpravi na sprehod s štirinožnim prijatlejem ali na jogo, pilates ali kakšno drugo popoldansko športno aktivnost. Ker je pisarniška urejena eleganca pogosto lahko sinonim za neudobje, v prostem času paše obleči nekaj zelo prijetnega, lahkotnega in mehkega, a kljub temu je seveda cilj MAX&Co. ženske biti urejena na vsakem koraku. Tako je nastala linija softwer, ki je ustvarjena za takšne priložnosti. Da se boste na popoldanske aktivnosti in po vikend opravkih odpravile v stilu.

Fotografije: Katarina Veselič.

lili-in-roza-max-&-co-softwear-3 lili-in-roza-max-&-co-softwear-4 lili-in-roza-max-&-co-softwear-5 lili-in-roza-max-&-co-softwear-6

0 komentarjev

17. 03. 2017, petek

MAX&Co. se je za en dan prelevil v spomladanski cvetlični vrt

maxandco_floral_workshop_spring_1

Z MAX&Co. smo v letošnjo pomlad zakorakali malo drugače in trgovino za en dan spremenili v pravi spomladanski cvetlični vrt. Kolekcijo smo namreč želeli predstaviti na nekoliko drugačen način kot ponavadi, zato smo jo strankam prikazali skozi cvetje. Cvetlični vzorci so tudi letos pravi hit in fino je, da veste, katere cvetlice se dejansko razprostirajo po vaših oblekah.

V sodelovanju s cvetličarno Gardenia smo obiskovalke tako podučili o cvetličnih trendih in jih naučili sestaviti svež šopek, ki se poda k spomladanskemu stajlingu. Cvetličarna Gardenia o cvetličnih trendih pravi:

„Letošnji pomladni trend je cvetje v nežnih pastelnih tonih, kot so vsi odtenki barve marelice, lotosa, nežni roza odtenki, skratka barve, ki dajejo občutek lahkotnosti. Še vedno pa ostaja aktualna klasična pomladna kombinacija rumenih in oranžnih odtenkov, ki ji dodajamo prej omenjene pastelne nianse. Pri tem izbiramo cvetje med nežnimi ranunkulami in anemonami, dišečimi frezijami, barvno paleto ginestre, različne vrste tulipanov in vsem poznane narcise. Vse to povežemo v nežne šopke s svitki brezovih vej, dodamo borovničeve veje z nežno zelenimi lističi ali pa brsteče veje češenj, breskev ali marelic.“

maxandco_floral_workshop_spring_2 maxandco_floral_workshop_spring_3 maxandco_floral_workshop_spring_4 maxandco_floral_workshop_spring_5 maxandco_floral_workshop_spring_6 maxandco_floral_workshop_spring_7 maxandco_floral_workshop_spring_8 maxandco_floral_workshop_spring_9 maxandco_floral_workshop_spring_10 maxandco_floral_workshop_spring_11 maxandco_floral_workshop_spring_12 maxandco_floral_workshop_spring_13 maxandco_floral_workshop_spring_14 maxandco_floral_workshop_spring_15 maxandco_floral_workshop_spring_16 maxandco_floral_workshop_spring_17 maxandco_floral_workshop_spring_18 maxandco_floral_workshop_spring_19 maxandco_floral_workshop_spring_20 maxandco_floral_workshop_spring_21 maxandco_floral_workshop_spring_22 maxandco_floral_workshop_spring_23 maxandco_floral_workshop_spring_24 maxandco_floral_workshop_spring_25

Fotografije: Taja Košir Popovič.

0 komentarjev

13. 03. 2017, ponedeljek

Maturantski ples: kaj obleči?

maturantski-ples-3

Maturantski ples je dogodek, ki vsem maturantom ostane v spominu za zmeraj. Večer, ko se (vsaj večina) prvič v svojih mladih letih odpravi na pravi pravcati gala dogodek, kjer je eden lepše urejen od drugega in plesišče žari v soju žarometov in svetlečih se oblek. Največja dilema, ki se prične že dober mesec pred maturantskim plesom, je seveda – kaj drugega kot – “Kaj obleči”?

Trendi in modne smernice se vsako leto spreminjajo, morda je včasih veljalo pravilo, da morate na maturantski ples v dolgi, svečani obleki, a temu dandanes ni več tako. Maturantski ples je modna pista, na kateri je dovoljeno vse, edino pravilo je, da ste videti dobro in se v svoji opravi počutite odlično. Lahko si namesto dolge obleke izberete nekoliko krajšo, morda ne tako zelo strogo elegantno, ampak nekoliko bolj igrivo, veliko pa se jih odloča tudi za enodelne pajace, ki so prav tako odlična in nekoliko bolj kreativna izbira.

Spodaj vam predstavljamo 3 naše namige, za dodatno inspiracijo pa vas vabimo v MAX&Co. na Miklošičevi 1, kjer imamo še veliko kosov, primernih za dogodek, katerega slike boste z veseljem pogledali tudi čez 30 let.

maturantski-ples-1 maturantski-ples-2 maturantski-ples-4 maturantski-ples-5 maturantski-ples-6 maturantski-ples-7 maturantski-ples-9 maturantski-ples-10 maturantski-ples-11 maturantski-ples-12 maturantski-ples-13 maturantski-ples-14

 

0 komentarjev