Blog

24. 04. 2017, ponedeljek

Kavbojke za vsak dan


Kavbojke in čevlji MAX&Co., Balance majica iz organskega bombaža Viva’s

Danes bomo govorili o jeansu. Kavbojke so namreč tisti kos, ki ga res lahko nosite vsak dan. Kombinirate jih lahko na sto in en način, tudi same kavbojke lahko izbirate med mnogimi različnimi modeli, dolžinami, barvnimi odtenki in tako dalje. Se še spomnite tistih hipijevskih časov, ko smo vsi nosili kavbojke na zvonec? Nato so poniknile v pozabo in se v devetdesetih spet vrnile na obzorje. Ko so se jih modne navdušenke in trendseterke naveličale, so jih kmalu zamenjale s tistimi “na korenček” ali skinny jeansom. Vendar so se kmalu nato trendi spe vrnili. Tako je, trendi krožijo, se spreminjajo, a kavbojke kot take ostajajo večne in so v trendu kadarkoli. Na zvon ali korenček, če jih znate nositi in kombinirati, se prav nič ne bojte, da boste morda za časom. Važno je le, da se vi počutite v njih dobro in da se podajo vaši postavi (oziroma zadnjici).

Trenutno je najbolj vroč hit “cropped jeans”, te so nekoliko širše, odrezane malce nad gležnji. So zelo udobne, praktične in pristojijo veliki večini.

V našem MAX&Co. imamo to pomlad velik poudarek na jeansu in pri nas res najdete kavbojke za vsako rit 😉

Na spodnjih slikah nekaj modelov: bele oprijete, raztrgan boyfriend jeans, z visokim pasom in takšne z raztrganim spodnjim robom in vzorcem. Vendar pa te niso vse, oglasite se v MAX&Co. in preverite celotno ponudbo. Se vidimo!

P.S.: Kombinirali smo jih z zgornjimi deli iz organskega bombaža in v Sloveniji narejenimi usnjenimi torbicami, oboje na voljo v naši spletni trgovini Viva’s.


Bele kavbojke in plašč MAX&Co., Balance majica Viva’s.


Kavbojke in čevlji MAX&Co., Balance majica iz organskega bombaža Viva’s


Jeans in zlate superge MAX&Co., pulover s podpisom Petra Movrina, Coco T-shirt in torbici Viva’s.

Fotografije: Katarina Veselič

0 komentarjev

12. 04. 2017, sreda

Zelena maxi obleka: 3 načini, kako jo nositi


Obleka in torbica MAX&Co., T-shirt Petit Bateau

Danes je na tapeti zelena maxi obleka. O tem, da je Olivia Palermo tudi to sezono obraz znamke MAX&Co., smo že pisali (kliknite tukaj za ogled objave) in tisti, ki ste objavo prebali, ste gotovo zasledili očarljivo, dih jemajočo do tal segajočo zeleno maxi obleko, od katere je res težko odvrniti pogled. To je tudi obleka, ki žari iz kataloga in vse modne navdušenke gotovo veste, o kateri govorimo.

Pri maxi oblekah se med našimi strankami pogosto pojavi vprašanje, kako jih kombinirati in kako jih na splošno nositi. Nobenega pravila ni, da bi maxi obleka morala biti kombinirana le na eleganten način v kombinaciji z visokimi petami in fino torbico. Super je namreč videti tudi v kombinaciji z nekoliko bolj casual outfitom.

Mi smo MAX&Co. zeleno maxi obleko (tisto, ki je prepričala tudi Olivio Palermo) kombinirali na 3 načine: 1) s supergami, majico s kratkimi rokavi in torbico za čez ramo 2) s supergami in bomber jakno in 3) z visokimi petkami in elegantnim clutch-em.


Obleka in jakna MAX&Co.


Obleka, torbica in čevlji MAX&Co.

Fotografije: Katarina Veselič

0 komentarjev

04. 04. 2017, torek

Prehodne jakne

prehodni-plasci-lili-in-roza-1
Se še spomnite tistega nasveta, s katerim so nas vedno svarile mame in sicer, da je spomladi treba biti še dolgo toplo onblečen? Res je, da so dnevi že zelo topli in je sonce že precej močno, a ko se skrije za oblake in izza vogala zapiha hladen vetrič, se lahko kaj hitro prehladite. Mame imajo vedno prav, spomladi moramo res še dolgo ostati toplo oblečene, raje se zjutraj oblecite kot čebula in nanesite čez majico še pulover in prehodno jakno. Vedno se je lažje sleči, če vam je vroče, kot pa zmrzovati v kratkih rokavih.

Fino je, ker vam bo prehoda jakna (ali plašč), ki jo boste v svojo garderobo vnesle to pomlad, prišla prav tudi v jeseni.

Pripravili smo 3 različne looke, za 3 različne osebe in sicer:

  • Klasičen dolg črn plašč za tiste, ki ne želite preveč razmišljati pri kombiniranju. Ta plašč namreč paše na čisto vse, lahko ga nosite čez obleko, na superge, mokasinke ali visoke petke. Najdete ga v MAX&Co.
  • Črtast suknjič za mornarke po srcu. Črno bela kombinacija navpičnih črt, ki vas bodo optično zožile in vas nekoliko povišale. Na voljo v Marini Yachting.
  • Usnjena jakna za rockerke! Obvezna oprema za na koncerte in festivale, seveda pa ne bo nič narobe, če jo boste skombinirale nekoliko bolj elegantno.

V kateri točki se najbolj  prepoznate?

prehodni-plasci-lili-in-roza-2 prehodni-plasci-lili-in-roza-3

Plašč, kavbojke, bluza in torba MAX&Co., Miklošičeva 1, Ljubljana

prehodni-plasci-lili-in-roza-4 prehodni-plasci-lili-in-roza-5

Suknjič Marina Yachting, Novi trg 6, Ljubljana; kavbojke in bluza MAX&Co., Miklošičeva 1, Ljubljana

prehodni-plasci-lili-in-roza-6 prehodni-plasci-lili-in-roza-7

Usnjena jakna in hlače MAX&Co., Miklošičeva 1, Ljubljana

Fotografije: Katarina Veselič

0 komentarjev