Blog

11. 10. 2017, sreda

Kako kombinirati: 1 obleka in 3 plašči

Danes smo pozornost usmerili v plašče – tanjše, prehodne, takšne, ki so primerni za te čudovite jesenske dneve. Tokrat predstavjamo, kako eno obleko kombinirati s tremi različnimi plašči.

Kaj praviš, kateri bi prišel najboj prav k tvoji jesenski garderobi?

NAVY

Temno moder klasičen dolg volnen plašč. Krasita ga dva čudovita detajla: razporek na straneh in široko krojeni rokavi. Ker je plašč brez ovratnika, ga lahko čudovito kombiniraš s takšnimi in drugačnimi šali. Plašč je zelo eleganten in prefinjen, primeren za nošenje tudi nad zelo finimi oblekami, v družbi visokih petk.

OKER

Oker kratka jakna. Oker ali barva gorčice je to jesen zelo priljubljena. Velikokrat se preliva tudi v kombinaciji z violično, saj se čudovito dopolnjujeta. Barva je zelo hvaležna za kombiniranje, tako kot črna ali temno modra paše skoraj k vsemu.

FUKSIJA

Fuksija volnen prehodni plašč je ravno pravšnjega modela, da ga lahko kombiniraš na eleganten outfit, a kljub temu ravno prav casual, da je super kombinacija tudi z jeansom in supergami. Mi smo ga oblekli čez svileno MAX&Co. obleko in dodali gležnjarje z visoko petko.

Fotografije: Urška Pirjevec

Na fotografijah: Nuša Vajda, ki jo najdeš v njenem kozmetičnem salonu Lepotni Atelje.

Vam je bila objava všeč? Delite jo s prijatelji.Share on FacebookGoogle+Tweet about this on TwitterEmail to someone