Blog

13. 03. 2018, torek

Druženje s Sisi v XO!

V petek, 9. 3. 2018 smo v naši novi trgovini Extraordinary poklepetali s Sisi. Večina se nas še spominja, kako je trgovina Sisi-shop krasila Stari trg v Ljubljani. Sisi vedno išče nove izzive in v zadnjem času je svojo kreativnost prenesla na keramiko, katero sama oblikuje. Vse njene izdelke lahko seveda najdete v Extraordinary – Novi trg 6.

 

 

 

Zahvalili bi se vsem, ki ste se nam pridružili na dogodku in sodelovali v nagradni igri na našem Instagram profilu. Želimo si, da se v prihodnje podružimo še večkrat.

Fotografije: Tin Košir Popovič

0 komentarjev

23. 02. 2018, petek

Olivia Palermo se je tedna mode v Milanu udeležila v MAX&Co. outfitu

Olivia Palermo, mednarodna ambasadorka MAX&Co., se je tedna mode v Milanu udeležila v outfitu nove kolekcije MAX&Co.


Plašč, hlače, pulover, sončna očala (na voljo na spletu in v izbranih trgovinah MAX&Co. od 9. marca 2018)

O OLIVII PALERMO
Olivia Palermo, rojena v New Yorku, je modna svetovalka, stilistka, model in izvršna urednica, ki sodeluje le z najprestižnejšimi imeni v modnem svetu. Mednarodno je priznana kot ikona stila in prek svojega nagrajenega modnega bloga navdihuje ženske vseh starosti in narodnosti.
www.OliviaPalermo.com

O MAX&Co.
MAX&Co. je mednarodna sodobna modna znamka, rojena v Italiji. Zaznamuje jo dolga tradicija, pozornost do detajlov pri oblikovanju, izboru barvne palete in materialov. MAX&Co. kolekcije so vedno v trendu, elegantne, šik in vsestranske – popolna garderoba lepo oblikovanih, skrbno izdelanih in za nošenje ter kombiniranje enostavnih oblačil in dodatkov, namenjenih ženskam z razgibanim življenjskim slogom. MAX&Co. je prisoten na petih kontinentih z več kot 400 trgovinami in tudi na spletu.

0 komentarjev

01. 02. 2018, četrtek

Valentinovo: 10 najbolj srčkanih izdelkov

Valentinovo. Eni ga praznujejo, drugi so mnenja, da je to le še en izmed nepotrebnih ameriških trendov. Mi smo mnenja, da je ljubezen nekaj najpomembnejšega v življenju in jo je treba spoštovati in negovati prav vsak dan. Super pa je, da ima tudi svoj praznik, zato z veseljem praznujemo Valentinovo.

Dan ljubezni je čas za razvajanje, naj bo to romantični zmenek v dvoje ali “girls night out”, če svojega izbranca še nisi našla. V vsakem primeru pa si privošči nekaj lepega zase. Malenkost, ki ti bo polepšala dan, kos, v katerem se boš počutila samozavestno in nekaj posebnega na vsakem koraku. Za vse ljubiteljice trendov in mode smo v MAX&Co. izbrali 10 najbolj srčkanih izdelkov.

Katerega boš izbrala zase?

Od ponedeljka, 12. februarja do srede, 14. februarja (oziroma do konca zalog) vam bomo v MAX&Co. ob vsakem nakupu podarili Valentinovo darilo.

1. oblekica s srčki / 2. brezrokavnik s kužkom

3. mehek pulover s kužkom / 4. šal MAX IT UP

5. hlače s trendi vzorcem / 6. srajčka s pikami

7. srebrna večerna torbica / 8. salonarji z visoko peto

9. črna usnjena torbica / 10. usnjeni škornji z nizko peto

0 komentarjev