Blog

25. 06. 2018, Monday

Nova kolekcija MAX&Co. – prvi vtisi

Novi vzorci in trendi letošnje nove kolekcije pri MAX&Co. so tu 😍. Oblikovalce v MAX&Co. v Milanu so tokrat navdihnili urbani nomadi in sodobni boho stil, obenem pa so oboje začinili s svežino modnih grafičnih potiskov, rož in monokromatskih barv. Tak je prvi pogled na modo, ki jo bomo sodobne mladostne ženske nosile v novi modni sezoni ❤️

 

 

0 komentarjev

19. 06. 2018, Tuesday

5 razlogov za naravno kozmetiko Nathalie Bond

 

Nathalie Bond naravna kozmetika

Naravna kozmetika Nathalie Bond je zamisel mlade mamice Nathalie Bond iz Velike Britanije, ki se je odločila, da bo 168 kemikalij, kolikor jih v povprečju na dan na svojo kožo nanese vsaka ženska, v svojih izdelkih nadomestila s povsem trajnostnimi naravnimi sestavinami. Danes njene izdelke uporabljajo zadovoljne stranke vse od Evrope do Avstralije, tudi v Sloveniji. Naj navedemo naj 5 razlogov, zakaj smo tako navdušeni nad njenimi izdelki:

Razlog št. 1: Družinsko podjetje: Podjetje Nathalie Bond je leta 2014 ustanovil par Nathalie in Andy Bond. Mož Andy danes skrbi za kreativni del podjetja: fotografijo in spletno stran, Nathalie (ali Nat) pa skrbi za finance in dobrodelno plat podjetja. Imata dva sinova, s katerimi živijo blizu Sheffielda, v Veliki Britaniji.

Razlog št. 2: Ročno izdelano v majhnih serijah: Vsak Nathalie Bond izdelek je ročno izdelan v njihovi delavnici na robu nacionalnega parka Peak District v Sheffieldu. Neodvisno malo podjetje izdeluje majhne serije izvrstne naravne kozmetike z ekološkimi sestavinami, ki zares učinkuje in je obenem še prijazna okolju. Ponujajo ročno izdelano milo, tekoče milo, mazilo za ustnice, balzam za kožo, olja za telo, pilinge, kopalno sol in sveče z eteričnimi olji.

Razlog št. 3: Samo nekaj sestavin in še te so večinoma ekološke: Ko je Nat prvič zanosila, se je odločila, da ne bo več uporabljala kozmetičnih izdelkov z umetnimi sestavinami. Sama je začela je izdelovati preprosta mila in balzame samo z naravnimi olji in masli, ki so varna, nežna in so trajnostno vzdržna. En izdelek je možno uporabljati v več namenov, zato nadomesti več klasičnih kozmetičnih izdelkov v naših kopalnicah.

Razlog št. 4: Dobrodelno podjetje: Nathalie Bond je prepričana, da dobro podjetje lahko spremeni svet na bolje. Nekaj odstotkov svojega dobička nameni fundaciji World Vision, ki pomaga otrokom v najrevnejših predelih sveta. Njen prezgodaj rojeni sin namreč ne bi mogel preživeti brez dostopa do kakovostne zdravniške oskrbe, zato na ta način želi vrniti dobro svetu.

Razlog št. 5: Okolju prijazni izdelki z najuglednejšim evropskim ekološkim certifikatom COSMOS: Njihovi izdelki so prd kratkim dobili certifikat COSMOS, kar pomeni, da niso testirani na živalih, ne vsebujejo genetsko spremenjenih ali spornih snovi, so brez parabenov in ftalatov, brez umetnih barvil, barv in dišav ter so zvesti okolju prijaznim in visoko etičnim standardom. 

Izdelke Nathalie Bond najdete v trgovini Extraordinary. na Novem trgu 6, Ljubljana.

 

Nat Bond s sinovoma

Nathalie Bond s sinovoma

Nathalie Bond naravna kozmetika

NATHALIE BOND: tekoče milo, kopalna sol, balzam za kožo, sveče z eteričnimi olji in milo z dišavnicami

Nacionalni park Peak District

Nacionalni park Peak District v Veliki Britaniji, blizu katerega stoji Nathalie Bond delavnica

0 komentarjev

02. 06. 2018, Saturday

Uradna otvoritev in predstavitev trgovine Extraordinary.

Zabava v Extraordinary.

Na prijeten majski dan, v sredo 30. maja, je bil predstavitveni dan trgovine Extraordinary. Pripravili smo dopoldansko predstavitev za novinarje in popoldansko-večerni mingling ob simpatičnih zvokih DJ-k Urške in Nataše in izbranih grižljajčkih.

Na novinarski konferenci je direktorica podjetja Lili in Roza Iris Jeraj Peterca skupaj s parom iz Yuka studia (Eva Ferlan in Marko Forte), s katerima so zasnovali koncept trgovine, predstavila svež, okolju prijazen program in znamke oblačil,
obutve, kozmetike in dodatkov za dom. Trgovina s konceptom je namreč zasnovana na predanosti modnim in trajnostno naravnanim znamkam izdelkov. Direktorica je predstavila koncept trgovine, ki želi ljudem ponuditi celostno izkušnjo, kot jo poznajo drugod po svetu: da v eni trgovini lahko kupiš obleko, torbico, rožo, revijo, dodatek za dom in se počudiš udobno in sproščeno.

Večerna zabava od 17. ure dalje ob glasbi DJ-k je privabila mnoge goste in je potekala v bivših prostorih Marine Yachting, kjer trgovina deluje od novembra 2017. Lepo nam je bilo v zelenem okolju zunanjega vrta ob kozarčkih penine in prigrizkih z zeleno noto skupaj z znanci, novimi prijatelji in ljubkimi kosmatimi obiskovalci. Seveda pa obljubljamo – kmalu se spet vidimo 🙂

Iris Jeraj Peterca, Marko Forte in Eva Ferlan

 

DJ-ki Urška in Nataša

 

Wrap Bazilika

Slastni grižljajčki iz Bazilike

 

Limetine pitke

 

Obiskala nas je tudi Danica Lovenjak

 

 

 

0 komentarjev