Blog

20. 07. 2017, četrtek

3 načini, kako nositi enodelne kopalke (tudi za v mesto)

Kaj praviš na trend enodelnih kopalk? Že včasih so se nosile, pa smo nato postali vsi obsedeni z bikinkami, zadnja leta pa se ponovno na plaže vračajo enodelne kopalke, kar je super, ker ti lahko (če seveda izbereš pravi model) pomagajo ustvariti videz enih par kil manj in par centimetrov več. Kar je pa najbolje, super so za plavanje, saj ti ni treba ob vsakem skoku v vodo iskti modrca in ga popravljati, saj zmeraj zleze nekam proti vratu 🙂

Enodelne kopalke pa so odlična izbira tudi zato, ker jih lahko nosiš v tehle vročih dneh tudi za v mesto. Zakaj pa ne, saj pozimi tudi nosimo bodije 😉

Spodaj si poglej 3 načine, kako lahko enodelne kopalke kombiniraš v svojih popoldanskih prostočasnih lookih.

Kopalke: Petit Bateau, ostalo: MAX&Co.

Fotografije: Urška Pirjevec

0 komentarjev

11. 07. 2017, torek

Najbolj uporaben kos poletne garderobe

Bela majica je najbolj uporaben kos poletne garderobe. Ne le, da je poletje odličen čas za belo, ker je v njej najmanj vroče, super je tudi, ker paše s čisto vsem. Da pa ne boš v omari imela le kup navadnih belih majic, lahko svojo garderobo popestriš tudi s kakšno s potiskom (v spletni trgovini Viva’s jih je na voljo kar nekaj). Trendseterke po vsem svetu bele majice kombinirajo na vse možne načine (super inspiracijo lahko najdeš seveda na Instagramu ali Pinterestu), mi pa jo danes kombiniramo z belim maxi krilom Marina Yachting.

0 komentarjev

05. 07. 2017, sreda

3 najbolj hladni poletni stajlingi

V teh dneh se verjetno tudi ti sprašuješ, kaj obleči, da ti bo čim manj vroče. Naš odgovor je lan. Lan je tkanina z dolgo tradicijo, ki jo moda obožuje in jo modne navdušenke dnevno nosijo na različne načine in za številne priložnosti. Poletje je čas za lanena oblačila, ki dajejo naraven in sproščen pridih tvojemu stajlingu. Če želiš vedeti več o materialu, beri dalje.

Nekaj glavnih značilnosti lana in nasveti za uporabo:

  • Laneno vlakno je trdno in se zaradi tega ne razteza preveč. Z nošenjem se lahko nekoliko raztegne, a se pri pranju ponovno skrči, zato lanene izdelke peri na nizkih temperaturah, ali pa celo ročno.  Sušenje v sušilcu odsvetujemo, saj se lahko izdelek skrči.
  • Ker je laneno vlakno togo in neprožno, se lanena oblačila hitro zmečkajo, zato jih moraš nekoliko dlje likati. Če likalnik ni tvoj najboljši pripomoček, pa izberi nekoliko bolj sproščene kose, ki jih lahko pustiš nekoliko pomečkane. 
  • Lan je mehek na otip, ima lep lesk, poleg tega pa so lanena oblačila tudi zelo trpežna, kar pomeni, da trajajo dlje – zato izberi takšna, da jih boš lahko nosila tudi drugo sezono.
  • V vročem vremenu je lan prijetno hladen, kar je tudi razlog, da se več kot 70% proizvedenega lanu v svetu uporablja za oblačila, je pa lan zelo priljubljen tudi med izdelki za dom.

Sedaj pa še nekaj predlogov, kako nositi lanene kose (vse najdeš v MAX&Co.):

Za v službo izberi dolge lanene hlače v kombinaciji s suknjičem.

 

Za popoldansko druženje s prijateljicami izberi igriv komplet črtastih hlač in topa s tankimi naramnicami.

 

Za na dejt si dovoli biti seksi. Obleci črtast komplet hlač in blazerja, pod katerim ne potrebuješ niti modrca.

 

Fotografije: Urška Pirjevec.

0 komentarjev