10 oblek za 10 različnih priložnosti

max-lr-1 max-lr-2 max-lr-3 max-lr-4 max-lr-5 max-lr-6 max-lr-7 max-lr-8 max-lr-9 max-lr-10 Star pregovor pravi, da obleka naredi človeka in popolnoma se strinjamo, zato vam tudi danes predstavljamo 10 oblek za 10 različnih priložnosti. Vsak dan mora biti nekaj posebnega in čisto vsak nov dan nudi ogromno novih priložnosti, možnosti in presenečenj. Le znati ga moramo pravilno izkoristiti in priložnosti opaziti. Zagotovo se strinjate z nami, da je za vsako priložnost porebno izbrati posebno obleko. Prav gotovo na poslovni sestanek ne moremo priti oblečeni tako ležerno in sproščeno, kot se bomo oblekli za na izlet na morje. Ker pa je včasih težko presoditi in izbrati tisto pravo, s katero bomo naredili resnično najboljši prvi vtis, vam podajamo nekaj naših nasvetov, nekaj predlohov oblek, ki jih lahko nosite ob različnih priložnostih.

  • Poslovni sestanek: za poslovne sestanke, na katerih moramo izražati določeno mero resnosti, zagnanosti in odgovornosti je priporočljivo, da vaša obleka in slog izražata urejenost. Pri barvah priporočamo nekoliko bolj umirjene odtenke, ne ravno fluorescentnih. Dolžina obleke naj bo vsaj do kolen.
  • Kosilo pri njegovih starših: vsaka dama si želi očarati svojo taščo, zato se za obisk na kosilo oblecite tako, da jo boste očarale. Naš predlog je črno bela pikčasta Max&Co. oblekica, ki je primerna za različne starosti in različne karakterje.
  • Koktejl zabava: za koktejl zabavo izberite obleko v barvah koktejla. Marelično oranžna, pastelno zelena ali umazano roza so trenutno naše najljubše.
  • Prijateljičina poroka: za obisk poroke izberite temno modro kratko oblekico brez rokavov, ki jo krasijo črni kamni v obliki trikotnikov in rombov. Ko boste plesale se bo lepo svetila, da boste požele ravno pravšnjo mero pozornosti.
  • Ležerni vikend: vikend preživite udobno in sproščeno, v obleki iz mehkih in naravnih materialov. Naj vam bo udobno.
  • Dan na plaži: za preživljanje časa na plaži izberite belo barvo, od materialov pa priporočamo lan.
  • Zmenek: na  zmenku ga boste gotovo očarale z opazno obleko, ki izraža nekaj posebnega in močno odstopa od povprečja. Naš predlog je Max&Co. obleka z rožnim potiskom v temno modrih, vijoličnih odtenkih.
  • Vrtna zabava: modro bela kombinacija in zanimiv vzorec sta kot nalašč za poletne vrtne zabave.
  • Poletno popoldne: v družbi prijateljic na kavi ali ledenem čaju boste blestele v Corolla oblekici.
  • Piknik: ker je poletje čas piknikov, se jih boste gotovo udeležile kar nekaj. Obleka iz vezene tkanine z rumenimi vodoravnimi črtami je odlična izbira za obisk vsaj enega.