Handstich, proti toku in vedno v gibanju

Gallery-32.jpg

Znamka Handstich je doma na Bavarskem, deželi petih jezer. Na pravljičnem gradu Seefeld, ki je obkrožen s travniki, gozdovi in jezeri. Kljub temu, da so v nenehnem pogonu, se tam življenje upočasni in lahko ponovno odkrivajo njihovo ustvarjalnost in razvijajo nove ideje. Mi zaenkrat še nismo bili tam, ampak nas je prevzela milina in lepota narave in upamo na povabilo na njihov grad.

Preplet med tradicijo in sodobnim časom je ključni element Handstich znamke. Za vsak izdelek si vzamejo čas, da je izdelan z vso pozornostjo in strastjo. Vedno strmijo k želji, da bi odkrili nekaj novega in ravno zato se posvetijo še tako majhnimm podrobnostim, ki dodajo lasten značaj vsakemu izdelku, ki nosi njihov podpis.

handcrafted-33-1024x683.jpg

Že prvi pogled in dotik njihovega izdelka priča o res visoki kvaliteti, vsak je izdelek je dovršen, hkrati pa poln detajlov, ki presenetijo po ogledu izdelka. Seveda pa izdelki niso samo lepi, temveč tudi funkcionalno premišljeni.

Saj spadate v tisto skupino ljudi, ki potrebuje eno kakovostno jakno, ki bo z vami več sezon in bo kljubovala snegu, dežju, vetru in bo namenjena več priložnostim? Poleg tega pa potrebujete en kup žepov in prostorov za vse drobnarije in osebne stvari, ki jih prenašate vsak dan? No, to je to.

Handstich jakne za moške in ženske so od sedaj naprej na voljo v Extraordnirary.. 🌲🌲