Moška srajca

20181016-Lili&Roza-srajce-3.JPG

Vse poznamo ta prizor, ko stojimo pred omaro in nimamo popolnoma nič za obleči. Vsaj v tistem trenutku bi imele nekaj, kar pač nimamo. Pa tudi včeraj smo ravno opazile tisto dekle, ki je tekla čez prehod za pešce v noro dobrih hlačah in srajci. V naši omari pa trenutno res ni nič vznemerljivega. Hmmm, kaj pa v omari desno ali levo, ki je last našega dragega? Verjetno bi nam dovolil, da si sposodimo kakšen njegov kos. No mogoče ne tiste njegove najljubše srajce, ampak katero drugo bi pa lahko pogrešal za en dan. Ja prav ste prebrale moško srajco lahko nosimo tudi ženske. Pa še namig, večja je boljše je.

Kot tunika

Srajco preprosto oblečemo in jo opasamo s pasom, da definiramo obliko. Nujno zavihamo rokave, da skrijemo predolge rokave. Kombiniramo s hlačami ali krilom.

Zavezano

Za nekoliko krajši in sexy videz si jo zavežite v pasu, ter si odpnite nekaj zgornjih gumbov. V primeru, da ne želite izpostaviti svojega popka, oblecite hlače z visokim pasom.

Spredaj je zadaj

Za sexy hrbet si srajco oblecite narobe. Zadaj si odpnite toliko gumbov kolikor želite razgaliti svoj hrbet.

Na pentljo

V tem primeru rokave zavežite v prisrčno pentljo. Odlična odločitev za posebne priložnosti. V kombinaciji s črnim enostavnim suknjičem in nekaj preprostimi verižicami bo izgledalo prav zapeljivo.

Krilo

Korak dlje je, da moško srajco nosimo, kot krilo z visokim pasom. Lahko jo nosimo samostojno, na žabice ali pa na jeans. Izbira je vaša.

20181016-Lili&Roza-srajce-14.JPG

Oblačila: Extraordinary. in CLOSED, Extraordinary., Novi trg 6, Ljubljana
Fotografije: Katarina Veselič
Model: Nina Kovačič