Nove barve Petit Bateau klasikov

Petit_Bateau_rain_coat

Nekateri deževni dnevi so namenjeni poležavanju pod toplo odejo z zanimivo knjigo v roki, drugi taki dnevi pa skakanju po lužah in uživanju v nežnih dežnih kapljicah. V teh trenutkih je ključna oprema Petit Bateau dežni plašč, ki se odlično spopade s slabim vremenom. Letos so poleg klasičnih barv dodane še nove modne barve z več sijaja.

Dežni plaščki so namenjeni celotni družini in si lahko vsak član izbere svojo najljubšo barvo. Ženske bodo zagotovo opazne v zlati, ravno tako mlade gospodične in gospodiči, malčki pa bodo brezskrbni v pončo različici. Otroške modele je zaradi posebnega patenta mogoče nositi tudi kot prehodno jakno, z dodatnim toplim slojem vse do zime.

To je kos, ki ga kupite enkrat v življenju in vas ščiti v vsakem vremenu - pa naj bo to dež, sneg ali veter. Njegova osnovna naloga je, da vaše telo ostane suho in na toplem. Zaradi podloge iz bombaža pa so plaščki udobni in prijetni vaši koži, ter omogočajo vso svobodo pri vaši aktivnosti.

Kaj pa obleči pod plašč? Možnosti so neskončne, vendar so za piko na i tu prenovljene ikonične majice z mornarskimi črtami, tudi v inovativni različici z zlatimi nitkami.

Zdaj res nimate več izgovorov, da bi deževne dneve preživljali za štirimi stenami. ☔