THE LIMIT ED

Closed-stop-the-water.jpg

Voda je obnovljiv, a zelo krhek vir. Pomembno je, da se zavedamo kako dragocena je in jo ohranjamo, ter z njo varčujemo. Ravno v ta namen je bila izdelena kolekcija "THE LIMIT ED", z ljubeznijo do narave. Omenjena kolekcija je rezultat dveh znamk, ki si delita enako trajnostno filozofijo. Pri znamki CLOSED je trajnostni koncept vedno na prvem mestu, medtem pri Stop Water While Using Me! proizvajajo produkte iz naravnih sestavin, ne uporabljajo silikonov, parabenov in surovin pridobljenih iz mineralnih olj.

S tem sodelovanjem CLOSED odpira povsem novo poglavje v proizvodnji kavbojk. Jeans se izdeluje s popolnoma z novimi postopki, ki varčujejo pri barvanju in pranju. Priljubljen nošen videz dosežejo z okolju prijaznejšimi načini, kot so laserske ali ozonske obdelave, bio encimsko pranje in ledeno peskanje. Patentirano Kitotex® barvanje omogoča manjšo porabo vode,  energije in kemikalij, kot ostale tradicionalne metode. Kavbojke so res udobne in hkrati nesramno dobro stojijo, predvsem so nam všeč tisti majhni detajli, ki jih bodo vsi opazili.

Puloverji in majice so narejeni iz organskega bombaža, dizajn je minimalističen in omogoča, da jih lahko nosite prav na vse. Odločiti se je potrebno za belo ali črno različico, morda kar za obe?

Kako pa vi prispevate k ohranitvi našega lepega planeta? Zaprete vodo medtem, ko si umivate zobe? Uporabljate stekleničko za vodo, ki je namenjena ponovni uporabi? V trgovino prinesete svojo vrečko? Ste na vse odgovorili pritrdilno? No poleg tega, pa si lahko omislite še par kavbojk ali majico, morda pulover s kapuco, katerih izdelava je bila prijaznešja do okolja. Vse to ekskluzivno v Extraordinary.