Smo lahko Olivia Palermo?

Olivia Palermo in MAX&Co._2.jpg

MAX&Co. ambasadorka Olivia Palermo je bila opažena na ulicah New Yorka, blestela je v svilnato plavojoči MAX&Co. obleki. Odlična izbira za še vedno tople večere in dneve. Psst, verjetno jo bo nosila tudi v jesenskih dneh, s suknjičem stisnjenim v pasu in s škornji.

Včasih se me “navadne” ženske sprašujemo, kako je lahko Olivia tako sijoča in vedno z brezhibnim stilom. Poleg tega pa je tudi uspešna stilistka, model in urednica, hkrati pa sodeluje s številnimi najprestižnejšimi modnimi znamkami. Predvsem pa mednarodno prepoznavna stilska ikona, navdih ženskam vseh starosti in narodnosti.

Se lahko sploh primerjamo z njo? Sploh počne vsakdanje stvari? Gre v trgovino po mleko? Se kdaj spotakne na pločniku? Ji kdaj budilka ne zvoni pravočasno? Se kdaj sporeče s svojim dragim? Ji kdaj kapne malo omake na naljubšo belo srajco? Gre kdaj na sprehod v park, da si zbistri glavo?

Prepričani smo, da se tudi njej dogajajo tovrstni spodrsljaji iz življenja navadnega smrtnika. Tudi ona živi vsakdanje življenje z vzponi in padci. Ravno v njeni pristnosti tiči razlog, da jo obožujejo ženske po celem svetu.

In naša naloga za ta teden: oblečite naljubšo obleko, nadenite si tisti svoj navihan nasmeh, ne pozabite na ujemajoče čevlje, povabite prijateljico na kavo in preprosto uživajta v trenutku. Ne moremo biti Olivie, ker ta je samo ena, lahko pa smo me, tako posebne in edinstvene.

Lahko pa nam je Olivia v navdih, preprosto poustvarimo kakšen njen brezhibno ustvarjen videz. Pazimo le, da se sklada z nami in našo osebnostjo.