Čakajoča na poletni večer

Ko vroče poletno sonce zaide, se v mestu začnejo dogajati čudne reči. Najprej nekaj poči, vrata se odpro, nekaj zašelesti in naenkrat se prikaže kot dih lepa – ona – v najlepših vzorcih, materialih in odtenkih letošnjega poletja.

Večerni sprehod do najbližjega gin-tonika ali martinija bo najlepše pospremljen s sončno rumeno obleko z volančki in vrvičastimi detajli te sezone. Še bolj impresiven večerni izhod pričarajo večje rože v pink in modrih tonih, ki razvijejo svojo polno moč kot središče pozornosti na večernem koncertu ali otvoritvi.

Močne enobarvne obleke se najlepše podajo na poletno zagorelo kožo. Dolga pink/rdeča obleka s špagetastimi naramnicami bo tako vpadljiva, da vas bo vaš izbranec že na daleč lahko prepoznal v množici ali pa boste prav vi padli v oči tistemu pravemu.

Na sladoled ali koktejl s prijateljicami v malce hladnejših večerih ljubiteljice hlač lahko skombinirate baby roza in moder rožasti vzorec v svetleči različici. Ko si želite malo več resnosti in ste razpoložene za daljše kose z več pokrivnosti boste najbolj samozavestno nosile dolge zaprte obleke. Mi imamo najraje, če so malo skrivnostne in prosojne. Modra s temnimi pikicami je ravno prav prosojna, da ujamete lahko še malo veterčka skozi nežen material, dolga bež z drobnejšim cvetličnim vzorcem pa skozi majhne luknjice ponuja prosto pot večernim sapicam ob Ljubljanici.

Težka izbira, katero obleči, kajne 😉

Oblačila: MAX&Co. kolekciji jesen/zima 2018 in pomlad/poletje 2018
Fotografija: Katarina Veselič
Model: Maja Fučak
MUA: Amber Rot
Frizura: Katja Mahne
Stilistka: Lara Ula Vidrih
Asistentka: Manca Kocjančič