Borboleta, nakit z zgodbo

borboleta.jpg

Slavni citat Rhetta Butlerja, lika iz filma V vrtincu: »Frankly my dear, I don’t give a damn«, se je zapisal v zgodovino, kot eden najboljših in najbolj sočnih citatov vseh časov. Ni naključje, da je bil ravno ta predrzen citat priložen prvi zapestnici Borboleta s svilenim trakcem in zaščitnim znakom metuljem. K vsaki zapestnici je namreč priložena misel iz filma, umetnosti ali literature, nekaj kar se nas bo dotaknilo in vplivalo na naše življenje. Naša prva ideja je bila, da si danes nujno pogledamo filmsko klasiko V vrtincu, nagrajeno z devetimi oskarji, seveda kokice ne bodo manjkale.

Borboletina zgodba je pripoved o prijateljstvu, ljubezni in sreči. Vsaka kolekcija pripoveduje svojo zgodbo in nas spodbuja, da se vsak dan veselimo majhnih pomembnih stvari, ki osrečujejo nas in naše ljubljene. Nakit nas spremlja vsak dan in ustvarja spomine, ravno za to mora biti izdelan iz trpežnih materialov, ki so kos našim dnevnim podvigom.

Danes ponudbo Borbolete sestavljajo kolekcije Classic, Candy, Angel, Wish, Feather and Wings, Bubble, ter druge. V nakit Borboleta pa nismo zaljubljeni samo pri Lili in Roza, navdušene so tudi mnoge zvezdnice: Kendall Jenner, Camelia Huls, Severina, Alja Perne, Paris Hilton, Nina Badrić, …

Še vedno velja, da dober nakit dopolni še tako preprost videz. Z svojo brezčasnostjo se izvrstno poda k vsem kombinacijam, tako športnim, kot tudi elegantnim. 

Shranite spomine z nakitom Borboleta, ki je na voljo tudi v Extraordinary. Tam najdete metulje, križce, medaljone, krilca, angele, ...  💎💎