Idilični Maroko

Closed_Maja-Wyh-(10).jpg

Vstopili smo v novo leto in čas je za načrtovanje novih počitnic. Če ste že kupili letalsko karto in rezervirali prenočišče vam želimo le še srečno. V primeru, da potrebujete še kakšen namig za letošnjo destinacijo, vam predlagamo barvit Maroko. Predstavljamo ga skozi oči Maje Wyh in v oblačilih CLOSED

Raziskali smo čudovito mesto Marakeš, ki se ponaša z nešteto tržnicami in vrtovi. Barva, tekstura, svetloba, v Marakešu se zdi vse svetlejše in drznejše. Navdušeni boste tudi nad maroško kulinariko, veličastnimi riadi, palmami in bogato kulturo.

El Fenn

Hotel El Fenn s skritim dvoriščem in ogromno teraso na strehi je prava oaza bivanja. Nudi popolnoma brezskrben počitek ob bazenu, s koktejlom v roki. Del hotela je tudi trgovinica, kjer prodajajo oblačila, parfume in lončarske izdelke.

Derb Moullay Abdullah Ben Hussain | Medina | Marakeš

181024-maya-wyh-9.jpg

Riad Jardin Secret

Riad je eden najbolj očarljivih hotelov v Maroku. Sobe so veličastne in domačne. Poln je kotičkov z naravnimi zelenimi površinami in tradicionalnimi ploščicami. Zjutraj pripravijo odličen zajtrk, ki je prava paša za oči.

43-46 Arset Aouzal Bab Doukkala | Marakeš

181024-maya-wyh-11.jpg

Chabi Chic

Nemogoče je priti v Maroko in se ne zaljubiti v lokalno estetiko. Chabi Chic ponuja domače izdelke in keramiko. Naš nasvet: pustite si nekaj prostora v kovčku, saj si boste želeli kaj prinesti domov.

Sidi Ghanem N322 | Glavna ulica | Sidi Ghanem

181024-maya-wyh-10.jpg


Maison De La Photographie

V galeriji želijo lepoto Maroka predstaviti skozi oči tujcev. Preko popotnikov, ki so prepotovali in spoznali deželo skozi svoje objektive. Poleg zanimivega spoznavanja lokalne zgodovine, ponuja tudi čudovito teraso na strehi, na kateri se lahko sprostite.

46 Rue souk Ahal Fassi | Marakeš

181024-maya-wyh-12.jpg

Oblačila: Closed, Extraordinary., Novi trg 6, Ljubljana