3 kategorije, ki tvorijo rdečo nit Max&Co kolekcije: {oblekice}

liliinroza-blogerka3-oblekice-1 liliinroza-blogerka3-oblekice-2 liliinroza-blogerka3-oblekice-3 liliinroza-blogerka3-oblekice-4 Veliko smo že pisali o tem, tako da verjetno vse modne navdušenke že dobro veste, da je blagovna znamka Max&Co. za predstavitev letošnje kolekcije jesen-zima izbrala nov komunikacijski koncept. Modna hiša se je odločila rdečo nit potegniti med tremi kategorijami artiklov in je tako v kolekciji največji poudarek namenila plaščem, pleteninam in oblekicam. Ker je glavna ideja blagovne znamke ta, da želi oblačila približati vsem uporabnicam, ne le manekenkam, so se odločili kolekcijo predstaviti na blogerkah. Tako so izbrali tri blogerke, od katerih vsaka predstavlja svojo kategorijo.

  • Plašče predstavlja blogerka in umetnica Hanneli Mustaparta,
  • pletenine lahko občudujete na uspešni gospodični Pernille Teisbæk,
  • danes pa vam predstavljamo še tretjo blogerko, Quentin Jones, katero je Max&Co. izbral za predstavitev svojih oblekic.

Quentin Jones, dekle, ki predstavlja oblekice, je rojena v Torontu, odraščala je v Angliji, trenutno pa živi v New Yorku. Quentin je diplomirala iz psihologije na Univerzi Cambridge in londonski univerzi Central Saint Martins. Trenutno je ena izmed najbolj iskanih medijskih umetnic z mnogimi izkušnjami in številnimi prestižnimi sodelovanji s področja mode. Njene začetne kreacije, ki združujejo fotografijo, ilustracije in stop-motion animacije ustvarjajo popolnoma svež veter v svetu modnih komunikacij.

Dekle nas je popolnoma navdušilo. Pa vas?

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.

MAX&Co-MrandMs HolidayzComment