3 kategorije, ki tvorijo rdečo nit Max&Co kolekcije: {pletenine}

liliinroza-pletenine-max-1 liliinroza-pletenine-max-2 liliinroza-pletenine-max-3 liliinroza-pletenine-max-4 Max&Co. kolekcijo jesen zima 2014 sestavljajo 3 kategorije, ki tvorijo rdečo nit kolekcije. To so oblekice, plašči in pletenine, več o tem ste lahko že brali na našem blogu. Danes se bomo osredotočili na pletenine, saj je zunaj tako mrzlo, da topel pulover pride še kako prav!

Max&C0. je za predstavitev zgoraj omenjenih kategorij izbral tri različne blogerke. Prejšnji mesec smo vam predstavili blogerko, ki so jo pri Max&Co. izbrali kot obraz plaščev, Haneli Mustaparta. Danes pa vam predstavljamo zanimivo blondinko, ki je bila izbrana za predstavitev pletenin. Gospodična sliši na ime Pernille Teisbæk in prihaja iz Danske. Pernille si je tako močno želela uspeha in kariere v svetu mode, da je opustila študij dentalne medicine v Kopenhagnu ter se namesto tega posvetila delu modela, kar je je pripeljalo do delovnega mesta modne urednice. Danes je svobodna stilistka in blogerka, svoje storitve kot modna strokovnjakinja pa nudi tudi na vseh večjih danskih televizijskih postajah.

Pletenine iz Max&Co. kolekcije jesen zima 2014 so nekaj posebnega. Mehke, tople, udobne, v katere se lahko zavijete in uživate v prijetnem občutku nežnosti in topline. Za tiste, ki ne morete iz svoje elegantne kože, so v modni hiši Max&Co. nekatere puloverje okrasili tudi s kristali, ki se nežno prepletajo skozi celo kolekcijo.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.