3 najbolj priljubljni poletni stylingi

marina_yachting_poletje_styling_1 marina_yachting_poletje_styling_2 marina_yachting_poletje_styling_3 marina_yachting_poletje_styling_4 marina_yachting_poletje_styling_5 marina_yachting_poletje_styling_6 marina_yachting_poletje_styling_7 marina_yachting_poletje_styling_8Oblačila Marina Yachting, Frizura: Mič Styling

Poletje je poseben čas, ali ga obožujemo, ali pa komaj čakamo, da mine. Velika večina je v ta čudovit letni čas zaljubljena, saj je tako prijetno vroče, končno se lahko namakamo v morju in si privoščimo osvežilne koktajle ali sladoledne kupe. Tisti pa, ki vročino nekoliko težje prenašajo, pa se raje ohlajajo kje v notranjosti in mirno čakajo, da bodo drevesa začela liste barvati v rjavo.

Čas poleti teče nekoliko bolj počasi in umirjeno, kot bi se celoten proces nekoliko ustavil. Poletje je namreč čas za počitek in razmislek ter čas za ustvarjanje novih planov za prihajajočo jesen. V modi pa poletje pomeni čas za lahkotne stylinge in igro barv, vzorcev in materialov. V naših mislih se bela in temno modra prepletata s čipko.

V Marini Yachting smo sestavili tri stylinge, v katerih se boste v vročih poletnih dneh počutile odlično:

1. "Belo na belo": Bela je odlična izbira, ne le zato, ker je v belih oblačilih manj vroče, ampak, ker daje občutek nežnosti, prefinjenosti in elegance.

2. Maxi obleka: Maxi temno modra obleka je kos, ki ga boste lahko nosile tako za na plažo kot v kombinaciji z visokimi petkami za na večerni koktejl s prijateljicami.

3. Potiski: Poleti si lahko privoščite nekoliko več razigranosti in nosite oblačila z različnimi potiski. V letošnji kolekciji Marina Yachting pomlad - poletje je poudarek na potisku sidra. Najdete ga na jaknah, torbah in tudi hlačah.

P.S.: Vsa oblačila, ki jih vidite na fotografijah, so na voljo v Marini Yachting, od danes naprej celo s 40 % popustom. Vabjeni.