3 outfiti za 3 različne priložnosti

Pred nami je podaljšan praznični vikend in veliko se vas prav gotovo odpravlja na kakšno Halloween zabavo, ali pa kakšno drugčno prijetno druženje, saj kar 4 dni ne bo treba zgodaj vstajati. S tem v mislih smo pripravili 3 MAX&Co. looke, vsakega primernega za svojo priložnost. Ali se odpravljate na casual zabavo s puncami ali na pijačo v mesto, morda na date, ali pa na družinsko kosilo ali poslovno večerjo. Vsaka priložnost si zasluži svoj look. Preverite naše predloge.

CASUAL DRUŽENJE ALI PIJAČA S PRIJATELJICO

Mini krilo v obliki črke A in lahkotna džins srajčka v kombinaciji s črnimi semiš škornji z visoko peteko, ki segajo do kolen - ti so to sezono pravi hit! Celoto nekoliko popestrite z nežnim svilenim pasom.

maxandco_liliinroza_party_look_1_1 maxandco_liliinroza_party_look_1_2 maxandco_liliinroza_party_look_1_3 maxandco_liliinroza_party_look_1_4

Krilo, srajčka, čevlji in pas MAX&Co. 

DATE NIGHT

Za na date je treba izbrati ravno pravšnjo mešanico elegance in izzivalnosti, kar boste dosegle s kratko oblekico in visokimi petkami. Če je obleka kratka, naj bo zgoraj zaprta, če je dolga, naj ima dekolte. Petke bodo zagotovile višjo mero samozavesti in posledično dobrega počutja. Če ste se odločile za črno, svoj look popestrite z dodatki ali nakitom v barvah.

maxandco_liliinroza_party_look_2_1 maxandco_liliinroza_party_look_2_2 maxandco_liliinroza_party_look_2_3 maxandco_liliinroza_party_look_2_4 Obleka, čevlji, pas in šal MAX&Co.

POSLOVNA VEČERJA ALI KOSILO PRI TAŠČI

Družinska kosila ali poslovne večerje so dogodki, za katere je najbolj smotrno izbrati klasiko, a z vsaj enim kosom si lahko dovolite malce odstopanja. Elegantne hlače in svilena srajčka sta odlična izbira. Da razbijete strogost, dodajte sproščen nakit in izstopajočo torbico.

maxandco_liliinroza_party_look_3_1 maxandco_liliinroza_party_look_3_2 maxandco_liliinroza_party_look_3_3 Hlače, srajca, nakit in torbica MAX&Co.

Fotografije: Katarina Veselič.