3 priložnosti in 3 načini, kako nositi najbolj kul tkanino tega poletja - lan

lan_za_vsak_dan-1-780x546.png

Lan za vsak dan, pa še rima se! Poletje je tu in dnevi so vsak dan bolj vroči, ko človek sploh ne ve, kaj bi oblekel, da bi se bolje počutil in se ne bi skuhal že na poti do službe. Naša rešitev? Lan.

Lan je ena najbolj prijetnih tkanin za vroče poletne dni. Je naraven in hladen, v lanenih oblačilih vam bo prijetno, tudi če se boste odločile za dolge hlače ali suknjič - dolg rokav vas bo zaščitil pred sončnimi žarki, zaradi lahkotnosti materiala pa vam ne bo prevroče.

V MAX&Co. imamo to poletje velik poudarek na lanu, na voljo je v vseh oblikah in razsežnostih. Od širokih dolgih hlač, kratkih hlač, kril, zgornjih delov, tunik, do oblek in srajc. Barvna paleta spominja na poletno obmorsko osvežitev - svetlo modra barva morja, nežni bež odtenki puščavskega peska in zlato rumena, barva poletnega sonca.

Za konec pa še najboljša novička: danes smo začeli z mid season sale: -20% na označene lanene kose. Akcija traja le do 05.06.2017! Se vidimo v MAX&Co. 🙂

Spodaj si oglejte nekaj predlogov, kako nositi in kombinirati lan to poletje. Vpeljete ga lahko v svoj vsakdan: na vrtno zabavo se odpravite v črtastih lanenih hlačah in enakem zgornjem delu, za na brunch v soboto oblecite lahkotno tuniko, lanene oblekice in kratkih hlač pa ne pozabite na poletnem oddihu.

cas_za_lan_2-1-780x683.png
cas_za_lan_3-1-780x683.png
cas_za_lan_4-1-780x683.png