3 top srajce te pomladi, ki jih najdete v MAX&Co.

O srajcah se je razpredalo že po dolgem in počez, zato niti nima smisla izgubljati preveč besed. Kos oblačila, ki je enostavno večen. Sploh, če se nahaja v standardni, nevtralni barvni lestvici. Med te štejemo črno, belo in vse odtenke vmes. Recimo, da jih razdelimo še na poslovni, dnevni in večerni oddelek. Pa ne zaradi naključja ali bujne domišljije, temveč tokratne tematike. maxandco_srajce_1

Poslovni oddelek, malo po pariško, pokriva modro-bela karo srajca. Ni smrtno resna, razume vse neslane šale svojega šefa in hkrati ohranja profesionalnost. Po videzu bi ji lahko kaj hitro prisodil, da spada v moževo omaro. V tem pa je tudi čar! V kombinaciji s črnimi hlačami za tiste pisarniške ure, po tretji popoldne jo kombinirajte z najljubšimi kavbojkami, za zvečer pa ji dodajte velike uhane in eno krasno krilo. Pa več o tem naslednjič.

maxandco_srajce_2

Za pohajkovanje po ljubljanski tržnici in za vse popoldanske sproščene pijačke pa je tukaj jeans srajca. Konec koncev jo lahko oblečete tudi za kakšno stajliš vrtičkanje, kot tiste ženske v zdravih kuharskih oddajah, ki v salonarjih obirajo svoj perfekten pridelek.

maxandco_srajce_3

Zadnja na seznamu, a daleč od tega, da bi bila zadnja po priljubljenosti. Lahko bi ji rekli “dejt srajca”. Zmenek po naše. Lahkotno viskozna, s pentljo ali brez in ravno prav nagajiva. Malo diši po sedemdesetih letih. Še posebej v kombinaciji s hlačami na zvonec. Tudi te imamo v Max&Co.

Naslednjič se dotaknemo hlač, ki bi morale biti temelj vsake garderobe. Od klasičnih do takšnih, ki obračajo glave. Ali pa morda oči. Odvisno od okusa. Do takrat pa vas lepo vabimo v našo Max&Co. trgovino na Miklošičevi, kjer boste lahko omenjene srajčke vzele tudi pod prste.