4 MAX&Co. kosi iz nove kolekcije, ki jih morate imeti to jesen

Poletje se bliža svojemu koncu in le še manj kot mesec dni nas loči od septembra in od jeseni. V naših trgovinah so police že polne nove kolekcije jesen - zima 2016, ki je v MAX&Co. letos spet nekaj posebnega. Danes smo za vas izbrali 4 kose, ki jih lahko začnete nositi že sedaj, še posebej pa vam bodo prišli prav tudi v jesenskih dneh. Preverite. maxandco_aw16_top_kosi_1

Čevlji Abetaia

Usnjeni sandali s paski in okroglo metalno zaponko. Definirajo jih čiste, ostre geometrijske linije. Peta je široka, nekoliko širša v spodnjem delu in visoka 6 cm. Čevlji so narejeni iz govejega usnja, nežno podloženi in zaradi tega nadvse udobni. Kombinirate jih lahko z oblekicami, krili ali hlačami.

maxandco_aw16_top_kosi_2

Hlače Canto

Narejene so iz raztegljivega tehničnega blaga in tako zelo udobne. Krojene so široko in ravno, dolžina pa sega le nekoliko nad gleženji. Nekaj posebnega so zaradi zaobljenih žepov s kontrastnim robom. Nosile jih boste lahko že sedaj, za poletne večerne sprehode, kot tudi jeseni v kombinaciji z gležnjarji ali visokimi petkami.

maxandco_aw16_top_kosi_3

Torbica Adelchi

Majhna večerna usnjena clutch torbica, ki jo loahko nosite na več načinov: z ročajem ali brez, tako jo lahko dodate k elegantni obleki in jo nisite v roki, ali pa ji nadenete pašček za nošenje čez ramo in jo kombinirate z bolj sproščenim stilom. Dimenzije: ravno pravšnje, 24 cm x 16 cm.

maxandco_aw16_top_kosi_4

Jakna Canoa

Boxy jakna iz raztegljivega tehničnega blaga, s kontrastnim ovratnikom in robovi. Krojena je ravno in lepo pade po dolžini telesa. Sega do pasu in je tako odlična izbira tudi za čez Corolla oblekice, ki so zožene v pasu. Krasijo jo zaobljeni žepi in zapenjanje z gumbi.