Nekaj malega o tem, kako lahko obleke vplivajo na počutje

max_poletje_popusti_1 Včasih, ko zima traja predolgo, ali pa ko deževnim dnem ni konca, si v zasebnosti svojega doma nadanem najbolj poletno obleko, ki jo lahko najdem v omari in sandale z najvišjo peto. Potem paradiram po stanovanju. Tega nihče ne ve. No sedaj veste vsi. Ampak menim, da to ni nič kar bi morala skrivati. Včasih obujem tudi visoke pete in pižamo. Malo za štos, malo zaradi občutka fatalnosti, ki ga podarijo res dobri salonarji. Potem pa malce posedim na sedežni in razmišljam kako fino bi bilo te dotične čevlje, ter obleko popeljat en krog po mestu. Zanimivo je kako nam določen kos oblačila, vzbudi določene občutke. Petke nas ponavadi asocirajo na feminilnost, črnina nam da neko navidezno moč in misterijo, po drugi strani pa nas lahke poletne obleke vedno nekako spomnejo na morje in brezskrbnost.

Izbor oblek, ki vam ga predstavljam ta teden je izjemno poletno navdahnnjen. In to je nekaj kar v tem trenutku potrebujemo vsi nesrečneži, ki morja letos še nismo dočakali. Vse mestne srajce, ki se še vedno kopamo le v lastnem potu sredu betona. Naj vam s tem svileno- bombažnim izborom podarim kanček upanja, ter kanček skomin.

Moje mnenje je, da smo poleti lahko vsi malo hipiji. Zato se nikar ne upirajte rožam, ki vas pokrijejo od glave do pet, čipkam in lahkotnim materialom, ki plešejo v vetru. Začnite s svileno rožastima oblekama, ki sta še vedno malce sramežljivo poletni, končajte pa s snežno belim bombažem (vem, sneg in poletje sta dva zelo kontradiktorna pojma), ki bo izgledal prečudovito ob zagoreli polti. Za konec pa še tole… Vse štiri so znižane! Se vidimo v Max&co.

Ina.

max_poletje_popusti_2max_poletje_popusti_4max_poletje_popusti_7max_poletje_popusti_9max_poletje_popusti_10