4 najljubši Max&Co. modni kosi direktorice Lili in Roza

1-liliinroza 2-liliinroza 3-liliinroza 4-liliinroza 5-liliinroza 6-liliinroza Dobro jutro junij! Danes vam predstavljamo 4 najljubše Max&Co. modne kose, ki vam jih v mesecu juniju predlaga naša direktorica Iris Jeraj Peterca. Tokratni izbor je črno belo obarvan. Bela je namreč barva poletja, lahkotna in zračna, da vam tudi ob sončnih poletnih dneh ne bo prevroče. Črna pa je njena najljubša in najboljša sopotnica, ki jo absolutno dopolnjuje in skupaj tvorita brezčasno modno kombinacijo. V Max&Co. trgovini je to sezono na voljo pestra izbira belih lahkotnih oblekic in vrhnjih topov. Med seboj se nežno prepletajo v različnih materialih, od pliseja do čipk. Na drugi strani pa boste našli nekaj ključnih črnih usnjenih jaken, čevljev in modnih dodatkov. Izbira je pestra in Max&Co. kolekcija pomlad-poletje 2015 je tako lepa, da popolnoma verjamemo, da se težko odločite, katere kose bi izbrali.

4 kosi po izboru naše direktorice, ki bodo obogatili vašo poletno garderobo:

  • Bela lahkotna oblekica z dodatkom čipke, ustvarjena za romantične duše in dolge sprehode ob morju.
  • Črna usnjena jakna z dodatki kristalčkov, romantični obleki daje rokerski pridih in nežen stajling ravno prav poostri.
  • Čipkasti čevlji z nizkim podplatom, lahki, udobni in zračni, romantični in elegantni. Odlično se podajo k obleki, kombinirale pa jih boste lahko tudi s kratkimi hlačami.
  • Črna torbica za čez ramo je klasika, ki jo boste nosile za vedno. Majhna, da jo lahko nosite k večernim stajlingom, a kljub temu dovolj velika, da vam bo prišla prav tudi za vsakdan.

 Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.