4 stvari, ki jih potrebuješ za na sprehod s psom

sprehod-s-psom-maxandco-petit-bateau-1-780x1170.jpg

Prazniki so pred vrati in naši štirinožni prijatelji že komaj čakajo, da se se jim bomo lahko končno malce bolj posvetili. Če imaš psa, potem gotovo veš, kako pomemno je z njim dovolj časa preživeti zunaj, na svežem zraku, v naravi, na sprehodih po mestu itd.

Ljubljana je res čudovito mesto za lastnike psov, saj se, da bi našel košček narave, ni treba odpraviti kam daleč, narava je že v samem centru mesta. Za sprehajanje je čudovit park Tivoli, če si s kužkom želita nekoliko več rekreacije, pa se lahko odpravita tudi na Rožnik ali Golovec. Super izbira za sprehod pa je tudi Ljubljanski Grad, to je namreč pravi raj za kužke. Zelo redko se zgodi, da tu ne bi srečal vsaj enega pasjega prijatelja.

V podjetju Lili in Roza nas je lastnikov psov kar nekaj, z direktorico in njeno vizslo Rozo na čelu :)  Ravno zato je tudi nastala današnja objava. Kot pasja lastnica in navdušenka nad modo si gotovo tudi sama že kdaj razmišljala, kaj obleči za sprehod s psom. Je za to potrebna posebna garderoba? Ne, to ne, le pri nakupovanju se pogosto zgodi, da pomisliš, ali ti bo določena stvar prišla prav tudi na pasjih sprehodih.

Pri "stajlingu" za sprehod je pomembno predvsem to, da ti je udobno, toplo, da imaš kam dati vrečke za pasje iztrebke, ključe, telefon,.. Kaj pa če dežuje? Tako je, ko imaš psa, vreme ni izbira - v vsakem vremenu je treba na sprehod. Da ti ni treba hoditi v eni roki s povodcem in v drugi z dežnikom, je dežni plašč skoraj obvezen kos v garderobi vsake pasje lastnice.

4 stvari, ki jih ptrebuje vsaka pasja lastnica so torej:

1. Dežni plašč - tega na spodnjih slikah najdeš v Petit Bateau, na voljo pa je tudi v rumeni, temno modri in črni barvi.

2. Mini torbica za vse, kar potrebuješ - tale na slikah je ravno pravšnjih dimenzij, da vanjo spraviš telefon, denarnico, ključe, vrečke in še kak priboljšek. Poleg tega pa je ročno narejena v Sloveniji. Na voljo v 5 barvah, preveri tukaj.

3. Udobne hlače - takšne, v katerih lahko hodiš, ne da bi te karkoli oviralo, da lahko zraven obuješ superge ali gležnjarje ter da so ravno prav športno-elegantne, če te iz gozda zanese še kam na kavico. Hlače in kavbojke iz obeh stajlingov na voljo v MAX&Co..

4. Pleten pulover - pleten pulover, ki ga lahko hitro oblečeš in paše s čimerkoli. Predvsem pa je važno, da ti bo na sprehodih toplo in se ti ne bo zaradi mraza mudilo domov. Tvoj kuža ima svoj topel kožuh, ti pa poskrbi za svojega ;)

sprehod-s-psom-maxandco-petit-bateau-2-780x1170.jpg
sprehod-s-psom-maxandco-petit-bateau-4-780x1170.jpg
sprehod-s-psom-maxandco-petit-bateau-5-780x1170.jpg
sprehod-s-psom-maxandco-12-780x626.jpg
sprehod-s-psom-maxandco-6-780x1170.jpg
sprehod-s-psom-maxandco-7-780x1170.jpg
sprehod-s-psom-maxandco-8-780x1170.jpg
sprehod-s-psom-maxandco-10-780x1170.jpg
sprehod-s-psom-maxandco-11-780x1170.jpg
sprehod-s-psom-maxandco-13-780x768.jpg

Fotografije: Urška Pirjevec