5 ključnih kosov Marina Yachting, ki jih lahko dobite na znižanju

Untitled-1 Marina_Yachting_1Marina_Yachting_2 Marina_Yachting_3 Marina_Yachting_4 copyMarina_Yachting_5 copy Marina_Yachting_6 Poletje je v svoji najvišji sezoni in avgust je mesec, ki ga moramo uživati kolikor se le da in se pripraviti na nove začetke, ki jih prinaša september. Da bo poletje do konca vročih dni čarobno in zasanjano, predvsem pa modno obarvano, smo pripravili izbor 5 ključnih kosov, ki jih v Marini Yachting še do razprodaje zalog lahko dobite po 50 % znižani ceni.

Naš sodelavec Nikolas Štimac je premišljeno in v skaldu z modnimi trendi izbral kose, ki jih resnično morate imeti v svoji poletni garderobi. Kar je pa še toliko bolje, določena oblačila kolekcije pomlad poletje, kot so suknjiči, puloverji, dolge hlače in oblekice boste lahko nosili še dolgo v jesen, še toliko bolj pa vas bodo razveselili, ko jih boste naslednje poletje spet vpeljali v svojo garderobo. Marina Yachting je, kot že dobro veste, znamka, ki prisega na kakovost in oblačila so ustvarjena za več kot le eno sezono.

  • Mornarsko modra čipkasta oblekica.  Za zasanjene in pravljične, romantične duše. Kot nalašč za tople poletne popoldneve v družbi najboljših prijateljic in osvežilnih koktajlov.
  • Črtasto krilo. Temno modre in bele črte so v modi čisto vsako poletje. Dajejo mornarski pridih, ki ga v poletnih dneh obožujemo. Krilo je lahkotno, da sploh ne boste vedele, da ga imate na sebi. Želele ga boste nositi dan za dnem.
  • Rdeča jopa. Rdeča bombažna jopa z gumbi vas bo pogrela pred poletnim vetričem, ko boste zvečer posedale ob morju. Rdeča se odlično poda s temno modro in s črtastim vzorcem. Super pa je, da vam bo jopica prišla prav tudi v jeseni in pozimi.
  • Suknjič. Temno moder Marina Yachting suknjič z velikom zlatim emblemom sidra je hit letošnje kolekcije. Klasičen kos, ki bo ostal čista klasika za zmeraj. V trgovini jih imamo le še par, zato le pridite po svojega.
  • Čipkaste kratke hlače. Se ne morete odličiti, ali bi raje imele krilo ali kratke hlače? Potem so tele kratke hlače odlična izbira, saj so nekoliko bolj široke in dajejo občutek, kot bi imele oblečeno krilo.

Tole je bilo 5 ključnih kosov za ženske, jutri pa bodite ponovno z nami, saj bomo predstavili tudi 5 ključnih kosov za moške.

Oglasite se v naši trgovini in si kakovostna oblačila sedaj privoščite po znižani ceni. Samo do razprodaje zalog. Odprti pa smo tudi v soboto in nedeljo. Se vidimo.