5 ključnih kosov Marina Yachting za moške

Untitled-1 Marina_Yachting_1 Marina_Yachting_2 Marina_Yachting_3 Marina_Yachting_4 Marina_Yachting_5 Včeraj smo vam predstavili 5 ključnih kosov Marina Yachting za ženske, danes pa predstavljamo 5 kosov za moške. Kolekcija pomlad poletje 2015 je sedaj namreč na znižanju, tako si lahko kakovostna Marina Yachting oblačila privoščite po 50 % znižani ceni. Samo še do razprodaje zalog, zato se le oglasite in izberite kakšen kos, brez katerega v vaši poletni garderobi enostavno ne gre.

Naš sodelavec Nikolas Štimac je tako za vse gospodiče in gospode izbral 5 ključnih Marina Yachting kosov, ki so pravi hit kolekcije pomlad poletje 2015:

  • Japonke. V udobnih japonkah se boste lahko brez skrbi sprehajali po plaži ali pa odpravili na jutranji sprehod s svojim štirinožnim prijateljem. Na voljo v dveh različicah, modri in rdeči.
  • Srajca z vzorcem. Marina Yachting velik poudarek daje srajcam, te so izdelane nadvse natančno in ustrezajo zahtevam tudi najbolj zahtevnih moških. Izbirate lahko med teliranimi slim fit ali nekoliko bolj širokimi.
  • Jeans. Verjamemo, da v celem mestu ni človeka, ki ne bi imel v svoji omari vsaj enega para kavbojk. Tako tudi v kolekciji Marina Yachting ne manjkajo.
  • Bombažni pulover je v Marini Yachting na voljo v več barvnih različicah, vedno boste našli temno modrega in rdečga, letos pa sta na voljo tudi svetlo moder in rožnat. Pulover vam bo prišel prav tudi v jeseni in pozimi, odlično pa ga lahko kombinirate s srajco.
  • Kopalke. Ko bi le poletje bilo neskočno in bi lahko celo leto uživali na plaži, se potapljali in plavali. Zato izkoristite mesec avgust za poletne aktivnosti in užitke.

Oglasite s v naši trgovini, odprti smo vsak dan, tudi med vikendom, v soboto od 9. do 17. ure, v nedeljo pa od 10. do 14. ure. Se vidimo.