7 nasvetov, kako se obleči kot modna blogerka

Verjetno se je vsaka izmed vas že kdaj vprašala, kako je modna blogerka, ki jo spremljate, lahko vedno videti tako popolno in kje najde inspiracijo za svoje stajlinge. Instagram feed je namreč poln čudovitih slik blogerk, ki z nami delijo svoje looke in ne moremo si pomagati, da ne bi želele tudi same nekoliko popestriti svojega stila, si upati nekoliko več in kdaj svoj look začiniti s kakšno kombinacijo, ki pač ni čisto navadna in vsakdanja, ter bi z njo lahko pritegnile pozornost tudi na Instagramu. Če bi svoj stil želele nekoliko bolj približati blogerskemu, berite dalje, saj danes z vami delimo 7 nasvetov, kako se obleči kot modna blogerka. Zagotovo vam bo kakšen prišel prav 😉

modna_blogerka_frizura
modna_blogerka_frizura

1. Frizura

Zakaj je modna blogerka vedno videti popolno? Ker ni le oblečena kot se šika, urejena je od glave do peta, vključno s frizuro in manikuro, ki sta brezhibni. Frizura je nekaj, kar zaključi celoten videz in če ta ni popolna, bo tudi celoti nekaj manjkalo. Poletje je čas, ko si lahko privoščite malce eksperimentiranja (tudi pri striženju) ali pa se poigrate z raznimi pokrivali (klobuki so to poletje zelo in) ali celo svileno rutko. Tole na sliki zgoraj najdete poleg srajice, hlač in očal v MAX&Co.

modna_blogerka_svetle_barve_pasteli
modna_blogerka_svetle_barve_pasteli

2. Barve

Marsikatera izmed vas je verjetno pogosto rada odeta v celoti v črno, medtem ko je modna blogerka zaljubljena v barve. Bolj je vzorec poseben, bolj opazen bo stajling na Instagramu 🙂  Svetle, pastelne barve se na fotografijah obnašajo čudovito, prav tako pa seveda tudi v resnici. Sploh pa je poletje čas za svetlejše kose. Celoten stajling iz slike najdete v MAX&Co.

modna_blogerka_soncna_ocala
modna_blogerka_soncna_ocala

3. Sončna očala

Sončna očala so obvezen kos v vaši poletni garderobi, pa ne le zato, da bi bile videti cool, ampak predvsem tudi zato, da bodo vaše očke na varnem pred močnimi sončnimi žarki. Glede na linije vašega obraz izberite očala, ki se vam najbolj prilegajo. Temle na sliki bi lahko rekli "Lenonke", najdete jih v MAX&Co. (poleg jeans kombinezona in rutke).

modna_blogerka_nepricakovane_kombinacije
modna_blogerka_nepricakovane_kombinacije

4. Zanimive kombinacije

Vsaka modna blogerka zna ustvarjali nepričakovane kombinacije. Vendar pa je pri tem potrebno biti kar malce pazljiv, saj kaj hitro lahko dosežete ravno nasprotni učinek 🙃  Mi smo se na zgornji sliki poigrali z zanimivo kombinacijo - pod maxi svileno obleko smo dodali črtasto basic majico. Za ohranjanje sproščenega looka so superge obvezne, medtem ko bi z elegantnimi čevlji pri temle stajlingu dosegli kontra učinek. Majico najdete v Petit Bateau, obleko in torbico pa v MAX&Co.

modna_blogerka_majica_s_potiski
modna_blogerka_majica_s_potiski

5. Majice s potiski

Majice s potiski so to poletje še posebej v ospredju. Izrazite sebe in svoj pogled na svet. Če boste izbrale ekološki bombaž, ste pa zmagale 🙂  Preverite izbiro majic z grafikami v naši spletni trgovini Viva's.

modna_blogerka_torbica
modna_blogerka_torbica

6. Torbica za piko na i

Torbica je češnja na torti. Ko ste izbrale celoten stajling in vse, kar paše zraven, dodajte še torbico, ki bo zaključila celoto. Včasih je veljalo pravilo, da se mora torba ujemati s čevlji ali z barvo vsaj enega kosa. No, dandanes takšnih pravil ni več, moda ne pozna meja in pri torbi si lahko dopustite malce več svobode. Če prisegate na usnjene torbe in želite takšno, ki vas bo spremljala leta, preverite našo ponudbo, torbice Viva's so narejene v Sloveniji iz kakovostnega Italijanskega usnja. Celoten stajling na sliki najdete v trgovini Marina Yachting.

modna blogerka
modna blogerka

7. Trendi

Za konec pa še zadnji nasvet: bodite v koraku s časom in v koraku s trendi. Poleg svojih najljubših modnih blogerk spremljajte tudi naš blog, kjer dnevno delimo sveže nasvete iz sveta mode.

Fotografije: Lili in Roza arhiv, Katarina Veselič in Sara Glavina.