8 top Marina Yachting kosov za ženske

Zimske razprodaje so odličen čas za nakup kakovostnih oblačil po dostopnih cenah. Res je, da verjetno sedaj ne razmišljate več o zimski garderobi in ste (kljub slabemu vremenu) z mislimi že pri pomladi, a tudi v zimskih kolekcijah je vedno nekaj takšnih kosov, ki jih lahko nosite še dolgo v pomlad. Zato smo v naši Marini Yachting ta teden izbrali 8 takšnih, ki vam bodo prišli prav še kar nekaj mesecev. Seveda pa jih boste z veseljem oblekle tudi naslednjo sezono. marina_yachting_popusti_zenske_1 copy

1 Krilo:

Pikčasto krilo A oblike je super kos za vse letne čase. Zaradi hvaležne barvne kombinacije in brezčasnega pikčastega vzorca bo vaš favorit še mnogo let. Pozimi ga na primer lahko nosite s črnim pulijem, spomladi s temno modro srajčko, poleti ga kombinirajte z navadno belo kratko majico, v jeseni pa dodajte volnen pulover.

2 Lahka jakna:

Lahkotne puhaste jaknice so z razlogom postale pravi hit. Ker so tako tanke, a obenem tudi zelo tople, so pozimi odlična izbira za pod plašč, spomladi pa jih nosite samostojno.

marina_yachting_popusti_zenske_2 copy

3 Kavbojke:

Brez njih pač ne gre. Udobne in vsestranske so kos, ki ga lahko nosite dan za dnem in se ga nikoli ne boste naveličale. Če se od silnega nošenja celo malo natrgajo, so pa videti še toliko bolje.

Processed with VSCOcam with hb2 preset

4 Prehodni plašček:

Tale moder plašček je kot nalašč za spomladanske dni. Modra barva neba se bo zelo lepo podala k lahkotnejšim spomladanskim tonom oblačil, pastelom in seveda k beli.

marina_yachting_popusti_zenske_4 copy

5. Topla obleka:

Tale oblekica je tako mehka! Vsestranski kos, v njej boste videti odlično tako v pisarni kot na popoldanskem druženju s prijateljicami. Naš namig: kombinirajte jo z belo srajco.

marina_yachting_popusti_zenske_5 copy

6 Bordo pulover:

Volnenih puloverjev nikoli ni preveč. Z njim ne morete zgrešiti, saj gre za klasiko - tako kot kavbojk tudi puloverjev ne morete nikoli imeti preveč. Bordo barva pa bo lepo poudarila vaš obraz.

7 Hlače z vzorcem:

Zakaj bi vztrajali pri enobarvnih, če lahko svoj styling odlično popestrite z vzorčastimi hlačami. Tele so odličen model. Pridite jih pomerit in se prepričajte. Naš namig: ostali kosi, ki jih boste kombinirale s hlačami, naj bodo v črni ali beli.

marina_yachting_popusti_zenske_6 copy

8 Roza prehodni plašček

Ste vedele, da je nežno roza letos barva leta po Pantone lestvici? Bodite v koraku z zadnjimi modnimi trendi in vstopite v pomlad z vsaj enim roza kosom.

Vsa kolekcija jesen – zima 2015 je še do konca februarja na voljo s 50 % popustom. Vabljeni.