9 top Marina Yachting kosov za moške

Februar je mesec, ki se nahaja "nekje vmes". Zime še ni konec, pomlad pa se tudi še ni čisto začela, kar je pogosto razlog, da ne vemo, kako točno bi se oblekli, da nas ne bo zeblo in da nam na drugi strani ne bo prevroče. Zato smo se odločili v naši Marini Yachting izbrati 9 top kosov, ki vam bodo prišli prav v tem obdobju. Preverite.

my_popusti_moski_1

1. Superge za dolge sprehode: ker dnevi postajajo vedno daljši in tudi vedno toplejši, je sedaj odličen čas za preživljanje prostega časa na svežem zraku in v naravi. Za dolge sprehode vam bodo prišle prav tele odlične superge, ki so tako udobne, da sploh ne veste, da jih imate na nogah.

2. Pulover za vse letne čase je pulover, ki ga lahko kombinirate na tisoč in en način. Pozimi ga oblečete nad srajco, spomladi pa nad polo majico s kratkimi rokavi in ga po potrebi slečete in vržete čez hrbet.

my_popusti_moski_2

3. Udobne hlače so športno elegantne in primerne tako za v službo kot za prosti čas. Temno modra barva je zelo hvaležna, saj se lepo poda k vrhnjemu delu v kateri koli barvni kombinaciji.

4. Puli za spomladanske dni: mornarske črte v beli in temno modri bodo tudi mesto preplavile z vonjem po morju.

Processed with VSCOcam with hb2 presetmy_popusti_moski_4

5. Udobni čevlji so ključ do dobre volje. Tile usnjeni gležnjarji so odlična izbira za prehodno obdobje, ko še ni tako toplo. Prijetno vas bodo greli tudi ob hladnih večerih, ko sonce zaide.

my_popusti_moski_5

6. Lahkoten šal je obvezna jutranja oprema, predvsem za tiste, katerih najljubše prevozno sredstvo je kolo.

7. Topel pulover z zadrgo in nekoliko višjim ovratnikom bo v februarju in marcu poskrbel, da vam bo toplo, v aprilu in maju pa bo nadomestil vašo jakno ali plašč.

8. Jeans kavbojke so kos, ki ga vsak moški enostavno potrebuje v svoji omari. Pri nas jih najdete tudi v črni različici.

my_popusti_moski_6

9. Jakna s snemljivo podlogo je v zadnjih nekaj sezonah pri Marini Yachting najbolj prodajan kos. Zakaj? Ker je tako zelo praktična. Snemljiva notranja puhasta podloga je tako topla, da vas bo grela tudi ob najhladnejših zimskih dnevih. V le eni sekundi pa jo lahko snamete in že je primerna tudi za pomlad.

Vsa kolekcija jesen – zima 2015 je sedaj na voljo s 50 % popustom. Vabljeni.