Ajda Sitar za MAX&Co. in Lili & Roza Tees

liliandroza_stay_chic_tshirt_1 Tale zgodba je nastala v sodelovanju z modno blogerko Ajdo Sitar, ki na fotografijah nosi naš MAX&Co. bež plašček in Lili & Roza Tees majčko, ki jo je oblikovala mlada in kreativna ilustratorka Vida Igličar.

Plašček, ki ga je izbrala Ajda, je nekaj posebnega. Zakaj? Ker ga lahko nosite na tri različne načine. Kako? Kot parko, tako kot ga nosi Ajda Sitar, kot dolg brezrokavnik - saj mu lahko zgornji del snamete in nosite le spodnjega, ki nima rokavov, ali pa oblečete samo zgornji del - kratko jaknico, ki je kot nalašč za poletne večere, ko na zunanji terasi ob morju malo zapihlja. Zaradi svoje praktičnosti vam bo prišel prav tudi v jesenskih dneh, ki bodo (na žalost) še kako hitro tukaj. Zgledujte se po nasvetih Olivie Palermo, ki vedno poudarja, da je v omari treba imeti vsaj en zelo kakovosten in praktičen vrhnji del, ki ga lahko v različnih kombinacijah nosite na več načinov.

Drug del Ajdinega stylinga pa je kratka majčka z napisom Stay Chic, ki jo je za našo blagovno znamko Lili & Roza Tees oblikovala Vida Igličar. Majčka je narejena iz organskega bombaža, mehka na otip, prijetna za nošenje in kar je najpomembneje, nosi oznako Fair Wear. Majčk je le še nekaj, zato pohitite in si v naši spletni trgovini zagotovite svojo.

liliandroza_stay_chic_tshirt_2 liliandroza_stay_chic_tshirt_3 liliandroza_stay_chic_tshirt_4 liliandroza_stay_chic_tshirt_5 liliandroza_stay_chic_tshirt_6 liliandroza_stay_chic_tshirt_7 liliandroza_stay_chic_tshirt_8 liliandroza_stay_chic_tshirt_9 liliandroza_stay_chic_tshirt_10 liliandroza_stay_chic_tshirt_11 liliandroza_stay_chic_tshirt_12 liliandroza_stay_chic_tshirt_13 liliandroza_stay_chic_tshirt_14 Ajda Sitar nosi: MAX&Co. plašček, Lili&Roza Tees T-shirt in Viva's Leather Goods nahrbtnik.