Baby it's cold outside #1

liliinroza_blog_plascek_tokyo_bohinj_2Oh, kako je mrzlo zunaj! Kar konkretno topel in debel jesenski plašček je že potreben, da mrzel zimski jutranji veter ne pride do živega, ko s kolesom hitite v službo. V MAX&Co. imamo, tako kot vsako leto, tudi letos precejšen poudarek ravno na plaščkih. Zakaj? Ker je plašč kos, katerega je res potrebno izbrati premišljeno. Nosile ga boste skoraj da vsak dan, zato mora biti kakovosten, topel, ujemati se mora z večino vaših oblačil in poleg tega še ustrezati modnim trendom.

Da bo vaša izbira nekoliko lažja, smo se odločili priskočiti na pomoč s par predlogi in sicer v sklopu izbire najboljšega jesenskega plaščka vam predstavljamo tri favorite: Tokyo, Milano in Conca. Danes je na vrsti Tokyo. Plašček v japonskem stilu, čistih linij, za katerega inspiracija izhaja iz japonske arhitekture. Čudoviti široki rokavi in visok ovratnik ga naredita nekaj čisto posebnega.

Vabljeni na naš blog ponovno jutri in pojutrišnjem, ko bomo podrobneje predstavili še kamelji plašč Milano in rdečkasto oranžnega Conca.

Vsekakor pa se oglasite tudi v naši trgovini MAX&Co. na Miklošičevi 1, kjer lahko plaščke tudi pomerite.

Fotografije: Katarina Veselič.

liliinroza_blog_plascek_tokyo_bohinj_1 liliinroza_blog_plascek_tokyo_bohinj_3 liliinroza_blog_plascek_tokyo_bohinj_4 liliinroza_blog_plascek_tokyo_bohinj_5 liliinroza_blog_plascek_tokyo_bohinj_6 liliinroza_blog_plascek_tokyo_bohinj_7 liliinroza_blog_plascek_tokyo_bohinj_8