Baby it's cold outside #2

liliinroza_blog_plascek_conca_bohinj_1Če izbirate nov plašček in se nikakor ne morete odločiti, kateri bo tisti, ki vas bo spremljal to jesen, vam priporočamo, da spremljate naš blog, kjer smo se odločili podrobno predstaviti 3 naše najbolj privlačne jesenske plaščke. Včeraj smo pod drobnogled vzeli plašč Tokyo, danes je na vrsti Conca, jutri pa pridite pokukat Milano.

Plašček Conca je simpatičen že zaradi tega, ker je videti, kot bi si ga izposodili iz babičine omare. Pa ne kar od navadne babice, ampak tiste stajliš starejše gospe, ki živi v stanovanju v 10. nadstropju ene izmed pariških stolpnic. Stanovanje je čarobno, polno zanimivih starin in tu najdete ogromno čudovitega nakita, takšnega, kakršnega se sedaj ne da več dobiti.

Plašček je izjemno mehak, barve terraccota, sega do kolen in ima nekoliko širše 3/4 rokave. Odlična izbira za tiste, ki želite svojemu stylingu dodati pariški pridih. Barva je hvaležna in enostavna za kombiniranje, predvsem pa se zelo lepo ujema s toplimi jesenskimi odtenki.

Najdete ga v MAX&Co. na Miklošičevi 1 v Ljubljani.

Fotografije: Katarina Veselič.

liliinroza_blog_plascek_conca_bohinj_7liliinroza_blog_plascek_conca_bohinj_6 liliinroza_blog_plascek_conca_bohinj_5 liliinroza_blog_plascek_conca_bohinj_4 liliinroza_blog_plascek_conca_bohinj_3 liliinroza_blog_plascek_conca_bohinj_2