Čevlji za lahkoten korak!

liliinroza_maxandco_cevlji_1 liliinroza_maxandco_cevlji_2 copyliliinroza_maxandco_cevlji_3 Oh, ti čevlji! Nikoli jih ni dovolj in vedno bi lahko imele še kakšen dodaten par. Superge, salonarji, vrtoglava platforma, balerinke, mokasinke... Kateri so vaši najljubši? Seveda vsaka posebna priložnost zahteva drugačen par. Če se odpravljate na prvi zmenek in bi ga želele očarati s svojimi dolgimi nogami, obujte klasične salonarje, tako ne morete zgrešiti. Prav tako izberite elegantne visoke petke, če se odpravljate na poslovni sestanek ali razgovor za zaposlitev. Za poroko ali večerno druženje s prijateljicami ob plesnih ritmih priporočamo čevlje s platformo, saj so nekoliko bolj udobni in se boste v njih lahko vrtele na plesišču do zgodnjih jutranjih ur, ne da bi vas bolele noge. Tiste bolj športne po duši, ki se najbolje počutite v boyfriend jeansu pa najverjetneje prisegate na superge in hvala modnim trendom, ki so pripeljali do tega, da je več kot zaželjeno kobiniranje superg z oblekicami in krili.

V MAX&Co. pa to jesen prisegamo na nizek podplat, balerinke. V letošnji jesensko zimski kolekciji je na voljo modelček s špičasto konico in prisrčnimi tremi paščki, kar bo popestrilo vaš stajling in mu dalo nežen pridih angleške šolske uniforme. Kombinirate jih lahko z oblekicami in krilci, super se podajo tudi z različnimi vzorčastimi in raznobarvnimi najlonkami, prav tako pa jih lahko seveda nosite tudi na kavbojke.

Čevlji so usnjeni, kakovostni in udobni, na voljo pa so v treh različnih barvnih različicah: rdeči, rjavi in srebrni.

Kot že veste, trgovino MAX&Co. prenavljamo, a bo kaj kmalu spet odprta, tako boste lahko kmalu čeveljce prišle tudi poskusit. Do takrat pa se lahko v miru odločite, kateri izmed treh parov bo vaš.