CLOSED: nova kolekcija jesen/zima 2019: ženske

Nove meje

CLOSED ženska je to jesen močna in samozavestna popotnica. Z njo v mislih, ta sezona praznuje različne kulturne identitete, inspirirana pa je s strani ženskih junakinj, novinark, aktivistk, astronavtk in umetnic, ki spremenijo svet.

CLOSED ženska je to jesen nomadinja, pripravljena za avanturo. Njena garderoba odraža njen občutek za avanture z eklektičnim spopadom kulturnih vplivov: batik pranje iz Indonezije, črtaste odeje iz Maroka, karo iz Škotske, vse skupaj prepleta v presenetljivo, vendar koherentno mešanico stilov. Njen videz je sproščen in udoben, v pasu spet, kar ustvarja čudovito žensko silhueto.

CLOSED kavbojke

Denim je in bo vedno podpis podjetja Closed, to sezono pa se predstavlja v novih barah in krojih. Oblike segajo v osemdeseta in devetdeseta leta 20. stoletja, vendar so osvežene s sodobno zasnovo in nepričakovanimi detajli. Ena od vrnitev v tej sezoni je oversized jakna v grunge slogu, z raztrganimi robovi. Novo roza pranje na črnem džinsu je ključni trend te sezone.

Glavne barve so polnočno modra, olivno zelena, sveže nebesno modra, z nežnim pridihom rumene in rožnate kar nekoliko osvetli barvno paleto. Izbrane linije se pojavljajo tudi v toplih jesenskih zemeljskih odtenkih kamna in ognja.

Ziva JaversekComment