CLOSED: nova kolekcija jesen/zima 2019: moški

Moška CLOSED kolekcija nadaljuje pot, ki je bila zastavljena v preteklih sezonah, kjer se urbana mobilnost prepleta z modernim nomadskim načinom življenja. Tudi v moški kolekciji je plastenje ključno, saj to kaže na luksuz, obenem pa je poudarek na funkcionalnosti in lahkotnisi tkanin.

Novost v moški kolekciji so to sezono hlače, široke po celi dolžini, ki bodo nadomestile skinny jeans preteklih let. Široke hlače ponazarjajo casual pristop k oblačenju v vseh kategorijah. Še ena posebnost nove kolekcije: sproščena vrhnja oblačila iz lahkih tehničnih tkanin.

Barve kolekcije so dobro uravnotežene, od zaprašenega žajblja in celo bele, do temnejših tonov kakija in indigo. Violična predstavlja energičen vrhunec in velja za igrivega partnerja vsem globljim odtenkom.

Grafični elementi zaokrožajo sporočilo zbirke. CLOSED "C" je ponavljajoči se element, spremljajo ga besedila, ki razkrivajo filozofijo podjetja. Pojavlja se na kapucah, kavbojkah, majicah in dodatkih.

Nagubane hlače so mladostna verzija poslovne obleke. Izbor bombaža odraža izrazito moškost, vojaški plašč pa lepo zaokroži celoto.

Ziva JaversekComment