Črno bela romantika

1_Spela_Jambrek_Matija_Tomc_za Marina_Yachting 2_Spela_Jambrek_Matija_Tomc_za Marina_Yachting 3_Spela_Jambrek_Matija_Tomc_za Marina_Yachting 4_Spela_Jambrek_Matija_Tomc_za Marina_Yachting Črno bela je barvna kombinacija, ki izraža eleganco in prefinjenost, je romantika, s katero ne morete zgrešiti. Jesen je navadno melanholična, poletje se poslavlja, dnevi se krajšajo, večeri postajajo hladni. Je pa sedaj na vrsti tudi romantika in čas za dolge sprehode v dvoje, ko vas bo spremljevalec moral močno stisniti, da vas ne bo zeblo. Čas, ko si boste roke grele na vrečki sveže pečenega kostanja ali pa srkale vročo čokolado v notranjosti fine kavarnice, medtem pa opazovale, kako listi en za drugim počasi in umirjeno padajo s krošenj dreves.

Romantika pa naj ne ostane le v vaših mislih in sanjah, vnesite jo tudi v svoj stil oblačenja. Čipke, mašne, volančki, svila, predvsem pa kombinacija črne in bele. V tem slogu se je oblekla tudi Špela Jambrek, ki je v Marini Yachting izbrala:

  • Čipkasto črno oblekico, ki je popolnoma vsestranska, dodajte nizke čevlje in jo nosite čez dan ali za v službo, v kombinaciji s salonarji z visoko petko pa bo kot nalašč za večerne zmenke.
  • Belo srajčko, ki je prav tako obvezen kos, ki ga lahko nosite čisto na vse, od kril, kavbojk do elegantnih hlačnih kostimov.
  • Črne Oxford čevlje z belo črto na zadnjem delu. Rečemo jim lahko kar ljubezen na prvi pogled.

Vabimo vas v Marino Yachting, kjer bomo tudi za vas izbrali najprimernejše jesenske kose in poskrbeli, da bo to jesen romantika z vami na vsakem koraku.

Model: Špela Jambrek Fotografije: Matija Tomc