Črtasto krilo v obliki črke A

Spela Jambrek ph Matija Tomc za Max&Co 11 Spela Jambrek ph Matija Tomc za Max&Co 9 Spela Jambrek ph Matija Tomc za Max&Co 10 Čas je za krilo! Jesnski dnevi so super čas za krila vseh možnih oblik. Odlično jih je moč kombinirati na različne načine, z najlonkami, žabicami, nogavicami in dokolenkami. Špela Jambrek je izbrala črtasto rdeče in modro MAX&Co. krilo v obliki črke A, ki ga je stilirala v kombinaciji z mehkim in toplim puloverjem v sivi  barvi. Dodala črne Derby čeveljčke, za piko na i pa svoj izbor popestrila s kratkimi nogavičkami. Kaj pravite? Zanimiv stajling, ki si ga bomo z veseljem sposodili v prihajajočih dneh.

  • Črtasto krilo: v rdeči in živo modri barvi. Krilo s svojo obliko ustvarja čudovito silhueto, saj vas lepo oprime v pasu, poleeg tega pa vam nežno zakrije boke. Dolžina je ravno pravšnja, da paše tako visokim kot nekoliko nižjim postavam. Sestava: 68 % volna, 27 % najlon, 5 % ostali materiali.
  • Siv pulover: ker je iz alpaka volne je še posebej mehek. Enostavno krojen, na sprednji strani ga krasi geometrijski žakard vzorec, notranja stran rokavov pa je zanimivo oranžno obarvana. Sestava: 36 % akril, 28 % najlon, 18 % moher in 18 % alpaka.
  • Črni Derby čeveljci: to so čevlji, ki jih resnično lahko kombinirate na sto in en način. Udobni in večni, v celoti narejeni iz usnja.

Kreativna zasnova in stiliranje: Špela Jambrek Model: Špela Jambrek Fotografije: Matija Tomc