Črte, najbolj priljubljen poletni vzorec

marina-yachting-1 marina-yachting-2 marina-yachting-3 Črte so vorec, ki ga poleti ne morete zgrešiti. Zakaj so tako priljubljene in zakaj jih obožujemo? Ker našemu stajlingu dajejo mornarski pridih in nas v mislih popeljejo na obmorsko promenado, pričarajo vonj morja in nežen dotik sonca. Odlična izbira pa niso le v vročih poletnih dneh, ampak tudi jeseni in pozimi, saj nas lahko na deževen dan spomnijo na poletne avanture in tako spravijo v boljšo voljo.

Kako jih kombinirati? Črte lahko kombiniramo na sto in en način.

  • Maxi črtasto poletno obleko lahko nosite v kombinaciji s čevlji s platformo ali belimi teniskami. Dodajte še veliko poletno torbo, v katero spravite brisačo, kopalke in revije.
  • Črtasto majico nosite s francoskim navdihom: z belimi oprijetimi kavbojkami in slamnatim kolobukom. Okrasite ga s črtastim svilenim trakom in tako dodajte nokoliko elegance.
  • Pri črtastih hlačah bodite pozorni na modni trik: pokončne črte in visok pas hlač bodo optično vaše noge podaljšale in poleg tega vaše telo nekoliko zožile v pasu.
  • Črtasti modni dodatki bodo popestrili vaš poletni stajling in ga odeli v vonj po morju.

Marina Yachting  modni nasvet: Pri črtah ni pravila, kako in s čim jih lahko nosite. Pri nas jih zelo radi združimo s pikami. Moda je nekaj res čarobnega ravno zato, ker jo vsak posameznik dojema na svoj način. Modne smernice lahko napovedujejo določene trende, a kljub temu nekaterim te niso po godu in jih prilagodijo ter ustvarijo po svoje. Tisti nekoliko bolj pogumni boste tako uživali v prepletanju različnih vzorcev med seboj, medtem ko se drugi raje držite le enega.

Naj bo tudi vaše poletje v znamenju črt.