Da vam bo prijetno toplo

my_5_kos Da vam bo prijetno toplo v teh jesenskih mrzlih dneh bo ponovno poskrbla Mrina Yachting. Jutra so že kar precej mrzla in tudi čez dan, ko posije sonček, je zrak že zelo hladen. Jesen se bo počasi prevesila v zimo in samo še malo, pa bodo zapadle prve snežinke. Da v teh dneh ne boste zmrzovale, smo za vas v Marini Yachting pripravili izbor 5 najboljših vrhnjih delov, v katerih vam bo tako prijetno toplo.

  • Roza in temno moder kratek plašček s kapuco: tako je topel in udoben! Notranjo stran krasi značilna črtasta Marina Yachting podloga, ki plašček naredi nekaj posebnega. Notranjost kapuce pa je iz mehkega pliša, tako vas tudi dežne kapljice ali prve snežinke ne bodo uspele zmotiti. Na voljo tudi v temno modri različici, ki je tako temna, da je na prvi pogled videti že skoraj črna (številka 5.). Tiste, ki ste rade bolj elegantne izberite temno modro, roza pa je namenjena tistim nekoliko bolj razigranim damam.
  • Roza puhasta bundica: mehka, udobna in vsestranska. Lahko jo nosite samostojno in na nekoliko bolj športne način, ali pa pozimi čez njo oblečete še plašč, tako vam bo še malček bolj toplo.
  • Srebrna bunda s kapuco: ta kratka bunda je dvoje v enem: športna, a tudi nekoliko fina. Če jo boste kombinirale s kavbojkami ali športnimi žametnimi hlačami bo vaša najljubša spotnica na popoldanskih sprehodih. Na drugi strani pa jo lahko oblečete tudi v kombinaciji z obleko ali krilom ter tako ustvarite nekoliko bolj fin videz. Ker je nekoliko krajša, bo odličen dodatek k hlačam z visokim pasom ali krilu/obleki oblike črke A.
  • Eleganten siv plašč: ravno prav dolg, da se vanj lahko udobno ovijete. Njegova posebnost je roza brezrokavnik, ki ga lahko pripnete na notranjo stran, po želji pa lahko spodnji brezrokavnik tudi odstranite in plašč nosite samostojno. Brezrokavnik pa vam bo prišel prav tudi spomladi, saj ga takrat lahko nosite brez plašča in vas bo ravno prav varoval pred spomladanskim vetrom.

Katera izmed petih bo vaša izbira?