Džungla sredi mesta {Marina Yachting modna zgodba}

marina yachting 1 marina yachting 1a marina yachting 2 marina yachting 3 marina yachting 4 marina yachting 4a marina yachting 5 marina yachting 6 marina yachting 7 marina yachting 8 marina yachting 8a marina yachting 9 marina yachting 10 marina yachting 11 marina yachting 12 Si tudi vi kdaj zaželite umiriti, odmakniti od vsakodnevnega vrveža in stresa ter se prepustiti samo svojim mislim in domišljiji? Popolnoma razumljivo je, da kdaj potrebujemo malce miru, svežega zraka, da si napolnimo baterije, globoko zadihamo in da nas preplavijo nove in zanimive ideje. Zato smo se iz naše Marina Yachting trgovine v petek odpravili na lov za novimi in svežimi idejami.

Vas zanima, kje smo bili? Prečudovita lokacija, ki jo vidite na slikah je le deset minut hoje odmaknjena od strogega mestnega jedra. Bili smo v botaničnem vrtu, kjer je temperatura ravno pravšnja, da se nam zdi kot bi bili v džungli, vse možne različne rastline pa dihajo z vami in ustvarjajo odlično atmosfero. Posneli smo spomladansko moško modno zgodbo, v kateri predstavljamo novo kolekcijo pomlad - poletje 2015.

Pisana Hawaii polo majica se je odlično zlila z živo zelenem rastlinjem. Temno modra vrhnja jakna in sivo modre hlače so stajling nekoliko umirile, rdeč snemljiv brezrokavnik, ki predstavlja spodnji del vrhnje jakne pa je celoto ravno prav poživil. Za piko na i smo dodali še udobne in zračne superge, za zaščito pred soncem in eleganten pridih pa bel klobuček.

Odlična modna kombinacija za spomladanske dni, ki jo lahko prenesete v svoj vsakdan. Oblačila Marina Yachting so ustvarjena tako za prosti čas kot tudi za vsakdanji delovni mestni vrvež.

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.