Gente di mare

marina-yachting-gente-di-mare-1 marina-yachting-gente-di-mare-2 marina-yachting-gente-di-mare-3 marina-yachting-gente-di-mare-4 Naj vam tokrat predstavimo tudi ozadje blagovne znamke Marina Yachting. Davnega leta 1878 se je pomorec Nicolò Gavino zasidral v Genovi, kjer je odprl svojo prvo prodajalno z oblačili. Bil je močno navdušen nad uniformo angleških častnikov in je zato trgu ponudil zanje značilen suknjič po imenu Pickot, ki je bil takrat impregniran s kitovim oljem. Nato je leta 1972 Giorgio Gavino nadaljeval zgodbo svojega pradedka. Stari suknjič Pickot je lansiral v sodobni preobleki. Logotip je spremenil v modro, črtasto, napeto jadro in v blagovno znamko vnesel nekoliko svežine.

Vsa oblačila znamke Marina Yachting so narejena iz visoko kakovostnega materiala in preplavljajo le najboljše italijanske prodajalne.

Eden izmed tradicionalnih in zato tudi obveznih artiklov je klasični modri mornarski pulover, narejen iz vodo-tesne preje - Titti. Pridružuje se Pickotu, s katerim skupaj tvorita avtentično dediščino znamke Marina Yachting.

Kolekcija se res spreminja iz sezone v sezono, vendar ostajajo zasidrane v uporabnikih s svojo močno osebnostjo in nespremenljivimi karakteristikami, kar je moč prepoznati tudi v naboru barv, saj rdečo nit vedno tvorijo temno modra, bela, rumena in rdeča.

Modna zapoved letošnjega poletja pa so bele hlače. Tako zanjo kot zanj.  Nikakor pa ne morete zgrešili s črtami - tankimi, debelejšimi, vodoravnimi ali navpičnimi. Letos je Marina Yachting osupnila tudi s povsem novo zgodbo, ki jo tvorijo črte in krogi.

Vabljeni na ogled kolekcije pomlad/poletje 2014, ki jo vse do 14. avgusta lahko dobite po 40% znižanih cenah!

Najdete nas na Novem trgu 6 v Ljubljani, odprti pa smo od: pon – pet 9.00 – 19.30 sob 9.00 – 17.00 ned 10.00 – 14.00

Spremljajte Lili in Roza tudi na Facebooku.