Glamurozna dolga obleka za glamurozno decembrsko zabavo

max-and-co-morocco-lili-in-roza-1 Pred dobrim mesecem dni sta se pri nas oglasili nam zelo ljubi modni blogerki - Ajda Sitar in Tesa Jurjaševič - z idejo, da bi za našo znamko MAX&Co. pripravili prav poseben editorial v Maroku. Lokacija je naravnost čarobna in glamurozna, takšna, kot se naravnost poda k novi kolekciji MAX&Co.

Ker je december pravi čas za glamurozne stylinge, vas bo tale Ajdin gotovo zelo navdušil.

"Ko se je topel vetrič zapodil v moje kodre, sem se naslonila na magična vrata, za katere je na pogled in dotik jasno, da so izdelana z izjemno preciznostjo. Eleganten material je lahkotno padal ob mojem telesu in vedela sem, da sem to magično MAX&Co. lepotico pripeljala na pravi kraj. Dolga obleka, ki združuje elemente klasike in trendi modernosti, me je z ubito, svetlo metalik vijolično začarala že na prvi pogled. Delikatni kristali na pasu so le del prečudovite zgodbe, ki tvoji obleko, za katero lahko danes najdem na desetino priložnosti. Pa naj bo to gurmanska večerja v Maroku ali pa praznična zabava v Ljubljani," piše Ajda.

"Prav iskanje praznične dolge obleke je lahko izjemno težka naloga. Predvsem, če iščete nekaj brezčasnega, ki je istočasno trendi. Vrnitev pliseja na modno prizorišče v kombinaciji z metalik materiali so pri MAX&Co. zvito vključili v maxi obleko, ki je idealna izbira za glamurozne trenutke. Plise v kombinaciji s kristali na pasu videz naredi še toliko bolj dodelan, material je hvaležen in tako čudovito pada" zaključuje.

"Glamurozna party izbira v obliki skoraj božanskih plisejev in kristalov je vodilo novih kosov znamke MAX&Co."

Foto: Katarina Veselič

max-and-co-morocco-lili-in-roza-2 max-and-co-morocco-lili-in-roza-3 max-and-co-morocco-lili-in-roza-4 max-and-co-morocco-lili-in-roza-5 max-and-co-morocco-lili-in-roza-6 max-and-co-morocco-lili-in-roza-7 max-and-co-morocco-lili-in-roza-8 max-and-co-morocco-lili-in-roza-9 max-and-co-morocco-lili-in-roza-10 max-and-co-morocco-lili-in-roza-banner