Happy together

vivas_zgodba_o_zdruzitvi_lr_blog_1 Danes pišemo o veseli novici, ki je pri Lili in Roza zaznamovala letošnjo jesen. Naša znamka majic iz organskega bombaža Lili & Roza Tees se je oktobra združila z znamko Viva's, ki ste jo do sedaj poznali po minimalističnih in kakovostnih usnjenih torbah.

Zaradi skupne vizije, ciljev in pogledov na svet smo se odločili to zgodbo združiti v eno in tako znamko skupaj razvijati v še močnejšo. Pri ustvarjanju izdelkov, tako majic kot torb, dajemo največjo težo materialom, za katere želimo, da so kakovostni in tako omogočajo dolgoletno uporabo izdelka. Naš glavni cilj je ustvarjati trajne izdelke, ki niso le trenutna modna muha, katera se s koncem sezone poslovi, ampak klasični kosi, ki človeka spremljajo še mnoga leta in s katerimi preživi veliko čudovitih in čustvenih trenutkov.

Oglejte si našo novo spletno trgovino in ta vikend izkoristite 30% popust na majice, ki ga prejmete s kodo BLACKFRIDAY30 in 20% popust na torbe s kodo BLACKFRIDAY20. Koda velja od 25. do 27. novembra 2016.

vivas_zgodba_o_zdruzitvi_lr_blog_2 vivas_zgodba_o_zdruzitvi_lr_blog_3 vivas_zgodba_o_zdruzitvi_lr_blog_4