Inina kolumna: rešilni jopič

lr-ina-kolumna-resilni-jopic Po nekaj dolgih in groznih mesecih, ki so se zdeli kot leta brez volje do življenja, breokusni kot hrana iz menze, dolgočasni kot barva sten v zdravstvenem domu; smo dočakali pomlad! No, zametek pomladi. Zvončki na maminem vrtu so že pokukali na plano in srnice že veselo smukajo sveže ozelenele, vstale od mrtvih vejice. Kaj kmalu bomo tudi mi odvrgli svoj zimski kožuh in ga zamenjali za klasičen trenč v Burberry smislu. Čeprav meni ljubši je še vedno tisti od inšpektor Columba.

Sama trdno vrjamem v to, da lahko dober plašč ali jakna reši ali zaključi vsak outfit. Recimo, da ste ravno doma, v svoji razcapani trenirki letnik 99', ribate tla in pride mimo vaš dragi kuža, ki kljub temu, da ste ravno iz sprehoda, spet živčno stopica pri vhodnih vratih. Kasneje seveda opazite, da je bumbar spil celo skledo vode, saj je bil tisti ostanek rebrc, ki ste mu jih dali po večerji, res slan. In tako stojite pred dilemo... Ne ljubi se vam preoblačit v kavbojke, saj je ura že deset zvečer, hkrati pa ne bi radi, da vsi sosedje vidijo vašo razcapano oblačilno umetnino (kljub temu, da že Kim K. fura to klošarsko estetiko). In tukaj pride na vrsto tisti vrhunec od plašča, v katerega ste vložili 500 eur, saj s svojo lepoto eliminira vsako misel na to, da je pod njim mogoče nekaj res odurnega. Zraven inkorporirajte še par zanimivih najkic (adidask, ribokc itd...) in pripravljeni ste na lulanje! Outfit lahko popestrite tudi s tem, da ujamete barvo vrečkic za pobiranje drekcev, z barvo tenisk. Za vse ubožce, ki nimate take sreče, da bi svoje življenje delili s psom, pa je vedno tukaj odnašanje smeti. Oprava in opravek sta nekje v istem krogu mukotrpnosti.

Tale post bom zaključila kaj hitro, saj sem med pisanjem doživela rahlo refleksijo, nad katero bi se bilo vredno zamisliti. Prva stvar je to, da imam v omari najbrž preveč plaščev; druga, da ribam tla ob neprimerih urah in tretja, da sem tale moj nasvet kako rešit outfit morda vzela malček preveč resno. Trenirka party- moj najljubši party. To je vse kar bom rekla.

P.S. Prosim ne glejte me obsojajoče, če me vidite na kafetu v centru mesta, noseč razvlečeno trenirko in ogromen plašč. Zdaj veste kaj stoji za tem.

XX, Ina

No, nekaj takšnih plaščev, ki so primerni za skrivanje trenirke oziroma se k njej lepo podajo, imamo tudi v MAX&Co. 😉 Pridite pomerit, kateri vam najbolj ustreza.

plasci_max-ina_kolumna