Jesen-zima 2017: 6 torb za 6 priložnosti

Torba, plašč in čevlji so 3 najbolj pomembni kosi vsake sezone. Ko zbiramo le-te je super, če pomislimo na njihovo medsebojno kombiniranje. Res je, da so nas mame morda učile, da morajo torba, plašč in čevlji biti v isti barvi, a temu seveda ni več čisto tako. Je pa super, če je troje med seboj lepo povezano in se barve usklajeno dopolnjujejo. Ker ima vsaka svoje želje in potrebe, ti danes prihajamo na pomoč glede izbire torbice - predstavljamo 6 torb za 6 različnih jesenskih priložnosti.

1. Mini torbica za jesenske sprhode. Če si prebrala našo prejšnjo objavo, si tole torbico (le da takrat v bež barvi) že zasledila kot predlog torbice za na sprehod s kužkom. Ker je narejena iz semiša je zelo lahka in tako prijetno mehka. Ravno prav velika za vse najnujnejše, brez česar res ne moreš niti na kratek sprehod s psom - telefon, denarnica, ključi in mazilo za ustnice. Torbica je ročno narejena v Sloveniji in je na voljo v 5 različnih barvah, preveri tukaj.

* Našim bralcem na vse Viva's torbe podarjamo 10% popust, ob zaključku nakupa v spletni trgovini v polje za popust vnesi kodo: LILIINROZA.

vivas-usnjene-torbe-jesen-rjava-semis-3-copy-780x1010.jpg

2. Mini nahrbtnik za po opravkih. Tiste, ki prisegate na vsestransko udobje, zagotovo preferirate nahrbtnik, saj ta omogoča proste roke in enakomerno razporejeno težo. Če bi nahrbtnik želela nositi tudi na nekoliko bolj eleganten stajling, mora ta biti temu primeren - ne preveč športen. Nahrbtniček je odlična izbira za dneve, ko imaš ogromno opravkov. Tegale iz spodnje slike najdeš v MAX&Co. na Miklošičevi 1.

torbe-max-and-co-jesen-izbor-viola-1-780x951.jpg

3. Večna klasika za v vsako omaro: tako kot malo črno oblekico, potrebuje vsaka ženska tudi eno malo usnjeno torbico. Tale je popolna. Klasična oblika, ki se je ne moreš naveličati in ki tudi nikoli ne gre iz mode. Ročno narejena v Sloveniji iz kakovostnega italijanskega usnja, zato bo s tabo ostala za zmeraj. Na voljo v različnih barvah, preveri v naši Viva's spletni trgovini in izberi takšno, ki se najbolje poda k tvojemu stilu.

cross-body-torbica-za-cez-ramo-vivas-usnje-roza-crna-780x588.jpg

4. Popolna torba za v službo: torba, ki smo jo pri Viva's poimenovali "work bag", saj je narejena z mislijo na aktivno žensko, ki skozi svoj delovni dan s seboj potrebuje prenosni računalnik, literaturo in še nekoliko prostora za malico. Tako kot vse ostale Viva's torbe, je tudi ta narejena ročno v Sloveniji, iz kakovostnega rastlinsko strojenega italijanskega usnja.

vivas_torba-za-v-sluzbo-usnje-rastlinsko-strojeno-780x962.jpg

5. Torba za vsak dan - Tote torba je torba za vsak dan, za vsako priložnost in za skoraj vsak stajling. Ko se ti zjutraj ne da razmišljati, katera torba bi ti pasala k izbranemu plašču ali čevljem, vzemi tote bag v cognac odtenku, saj tako barva kot model paše res skoraj z vsem. Zaradi svoje praktičnosti je to tudi najbolje prodajan Viva's kos.

vivas_torba-za-v-sluzbo-tote-cognac-usnje-rastlinsko-strojeno-780x588.jpg

6. Torbica za na zmenek - ko se za na zmenek ali na večerno druženje s prijateljicami "pošteno zrihtaš", obuješ najljubše petke, oblečeš malo črno oblekico in si privoščiš nekoliko več make-upa, je tale večerna torbica kot nalašč za zraven. Najdeš jo v MAX&Co.!

max-and-co-torba-vecerna-perle-lili-in-roza-780x830.jpg