Jesenska problematika: kako nositi nogavice?

Max&Co nogavice photo Matija Tomc Max&Co plasc in cevlji photo Matija Tomc 1 Max&Co plasc in cevlji photo Matija Tomc Problematika jeseni: kako nositi nogavice? Se tudi vi sprašujete to? Želele bi obleči tiste skinny jeans kavbojke, ki so popolnoma ozke in se čisto oklepajo celotnih vaših nog, zraven pa bi obule Oxford čeveljčke ali superge. Vendar veste, da bo zjutraj še nekoliko prveveč mrzlo, da bi izpustile nogavice. Le kaj storiti? Če so kavbojke v barvi modrega jeansa, čevlji pa črni, boste zraven kombinirale črne nogavice? Pisane? Modre? Ali jih sploh ne boste obule in cel dan zmrzovale? Za Parižanke in Londončanke je to namreč povsem normalno, medtem, ko je pri nas še vedno le malo tistih tako zelo pogumnih, ki celo zimo po Ljubljani hodijo brez nogavic.

Kaj pa vi mislite? Kakšen je vaš odnos do jesenskega nošenja nogavic? Delite z nami svoje misli in stilske namige, ter nam pomagajte rešiti to problematiko.

Za tiste nekoliko bolj pogumne, ki želite svoj stajling popestriti, poleg tega pa ne želite zmrzovati, predlagamo MAX&Co. sive nogavičke s kristalčki, ki jih je izbrala tudi čudovita Špela Jambrek.

Fotografije: Matija Tomc.