Jesenski prehodni plaščki

maxanco_plascek_jesen Ste tudi vi danes zjutraj skoraj zmrznili? Tole letošnje indijansko poletje je prav prijalo in kar težko je verjeti, da je res prišla jesen in da samo pulover zjutraj ni več dovolj. Čas je za nekaj bolj toplega, za tople, pisane jesenske prehodne plaščke.

Letos je ponovno must have kos puhast roza daljši plašč. Pa kamelje barve, makovo rdeče, mornarsko modre ali pepelnato sive. Črne niti ne omenjamo, saj je večna klasika, s katero pač ne morete zgrešiti. Vendar pa vam polagamo na srce, da si dovolite drzniti in izberite barve. Naj vas pri izbiri ne omejuje selekcija pri možnostih kombiniranja z drugimi oblačili, ki jih premore vaša omara. Časi, ko smo nosili le eno do dve barvi v stylingu so minili in velja načelo več je več, zato ne šparajte z barvami in vzorci.

V kot plišasta igrača kosmatem roza plaščku se bo deklica v vas ponovno prebudila in brezskrbno in brez pomislekov si boste dovolili na kos visoko kalorične torte in kozarec vina v četrtek zvečer. Pa kaj, če je drug dan treba spet zgodaj vstati. Nujno potreben je tudi pristen pogovor s prijateljico, ki traja dolgo v noč.

maxanco_plascek_jesen_2 maxanco_plascek_jesen_3 maxanco_plascek_jesen_4 maxanco_plascek_jesen_5 maxanco_plascek_jesen_6 maxanco_plascek_jesen_7 maxanco_plascek_jesen_8 maxanco_plascek_jesen_9

Plaščki MAX&Co., Miklošičeva 1, Ljubljana.