Jesenski sprehod

jesenski_sprehod_marina_yachting_9Če imate štirinožnega kosmatinca, potem zelo dobro veste, kako pomemben je vsakodnevni sprehod in kako se lahko okoli sprehoda vrti dan. Zjutraj je v ta namen potrebno bolj zgodaj vstati, popoldne kdaj preskočiti kakšno druženje s prijateljicami ali pa ga prilagoditi tako, da se le to zgodi nekje v naravi, zvečer pa je treba kdaj prej domov, saj vaš pes potrebuje - sprehod.

Poleg tega pa sprehod zahteva tudi posebno opremo - udobna oblačila, predvsem pa topla, da vas v mrzlih jutrih ne bo zeblo, kapo, v primeru, da škropi, šal, v katerega se lahko toplo zavijete, puhast brezrokavnik ali wind-stoper in volnen pulover.

Na spodnjih fotografijah preverite naš predlog stylinga za pasje sprehode.

Oblačila na slikah: Nikolas nosi volnen pulover in wind-stoper Marina Yachting, Ina nosi plašč in kavbojke Marina Yachting, volnen šal MAX&Co. in pulover iz organskega bombaža Lili & Roza Tees.

Fotografije: Katarina Veselič.

jesenski_sprehod_marina_yachting_1 jesenski_sprehod_marina_yachting_2 jesenski_sprehod_marina_yachting_3 jesenski_sprehod_marina_yachting_4 jesenski_sprehod_marina_yachting_5 jesenski_sprehod_marina_yachting_6 jesenski_sprehod_marina_yachting_7