Kaj obleči za decembrsko zabavo?

1_maxandco_klasika 2_maxandco_klasika 3_maxandco_klasika Veseli in praznični december je tukaj in čas je za številne različne zabave. Le kaj obleči za decembrsko zabavo? Da ne bo stanje pred odprto omaro tako dolgo in da se boste lažje odločile, kaj obleči za posebne praznične priložnosti, smo tukaj mi, z našimi modnimi nasveti. Tokrat smo za idejo povprašali odlično poznavalko in ljubiteljico mode, Špelo Jambrek, ki ob določenih priložnostih prisega na klasiko. Vendar pa je tudi pri klasični izbiri treba dodati nekaj posebnega, nekaj, s čimer dodate pridih svežine in začinite celoto.

Za decembrske formalne in neformalne zabave izberite črne elegantne hlače in belo srajčko. Preprost stajling, ki pa je lahko stiliran na mnogo različnih načinov. Priporočamo nekoliko širše hlače s črtastim vzorcem, srajčka pa bo nekaj čisto drugega, če ji okrog vratu zavežete svileno črno pentljo.

Tiste bolj pogumne zraven obujte bele adidaske, tiste, ki pa želite bolj klasičen in eleganten videz, pa izberite salonarje z visoko peto.

Naj se veseli december prične, za dodatne stilske namige in ideje pa nas obiščite v MAX&Co., odprti smo tudi ob sobotah, v decembru še nekoliko dlje, do 18. ure. Veseli bomo vašega obiska.

Fotografije: Matija Tomc Kreativna zasnova in stiliranje: Špela Jambrek