Kaj obleči za maturantski ples? Stajling št. 3

liliinroza_ajda_maturantski_ples_jumpsuit_3 Čas je za še zadnjega izmed treh Ajdinih predlogov maturantskih stylingov.  Preberite, kaj je zapisala.

"Moj zadnji predlog za maturantsko obleko pravzaprav ni obleka in prav zato je verjetno najbolj zanimiv in drugačen. Odgovor na vprašanje "kaj obleči za maturantski ples?" je lahko tudi jumpsuit oziroma po naše moden kombinezon. Vsekakor ni potrebno, da je vaša izbira nujno obleka. Z jumpsuitom boste še bolj modni in drugačni. Verjetnost, da bo nekdo oblečen podobno kot vi, je izjemno majhna. Jumsuit pa je vsekakor tudi dobra izbira za vse tiste, ki se enostavno ne počutite dobro v klasičnih oblekah. Omogoča udobje hlač in elegantnost dolge obleke (ko stojite skupaj, bo izgledal skoraj kot obleka zaradi širših hlačnic). Z visokimi petami boste precej (vizualno) podaljšali svoje noge, črna barva pa omogoča kombinacijo z modnimi dodatki v različnih barvah."

Outfit: Max&Co. Foto: Domen Blenkuš Lokacija: Grand Hotel Union, Ljubljana

liliinroza_ajda_maturantski_ples_jumpsuit_1 liliinroza_ajda_maturantski_ples_jumpsuit_2 liliinroza_ajda_maturantski_ples_jumpsuit_4 liliinroza_ajda_maturantski_ples_jumpsuit_5 liliinroza_ajda_maturantski_ples_jumpsuit_6 liliinroza_ajda_maturantski_ples_jumpsuit_7