Kaj obleči za novoletno zabavo? Predlog št. 1

marina_yachting_novo_leto_1 Novo leto se že z veliko hitrostjo približuje in počasi se bo treba odločiti, kaj obleči za novoletno zabavo. Ker je to vedno zelo težko in zahteva veliko časa in priprav, smo sestavili nekaj zanimivih modnih predlogov. V vsaki izmed naših trgovin smo izbrali 2 stajlinga, ki sta odlična izbira za najdaljšo noč v letu.

Začenjamo z Marino Yachting. Klasična eleganca, v objemu katere uživate celo leto naj vas spremlja tudi na silvestrski zabavi. V črni neoprenski obleki brez rokavov boste videti elegantno, počutili pa se boste nadvse udobno. Kombinirate jo lahko z jakno iz istega materiala, ki jo na notranji strani krasi črtast vzorec in črnimi elegantnimi usnjenimi čevlji z nizkim podplatom. Če pa želite ustvariti še nekoliko bolj eleganten videz, pa dodajte petke in celoto popestrite z blazerjem ali jopo v rdeči barvi, ki se ujema z barvo vaše šminke.

Na fotografijah: Isa Novak Frizura: Mič Styling, Rimska cesta 16.

marina_yachting_novo_leto_2 marina_yachting_novo_leto_3 marina_yachting_novo_leto_4 marina_yachting_novo_leto_5 marina_yachting_novo_leto_6 marina_yachting_novo_leto_7 marina_yachting_novo_leto_8