Kako blesteti v supergah oziroma čevljih brez pete?

lili_in_roza_superge_1 Vikend je čas za izlete, sprehode po mestu ali prijetne opravke, kot je obisk tržnice, cvetličarne in frizerskega salona. Je pa vikend tudi čas za sproščeno in udobno modo, ko lahko smuknemo iz resnih in strogih delovnih oblačil v nekoliko bolj razigrane in pisane različice, petke in salonarje pa zamenjajo superge in nizki čevlji.

Ker je deževen dan odlična priložnost za brskanje po spletu in iskanje inspiracije, smo se danes na Pinterestu osredotočili na iskanje zanimivih stajlingov s supergami oziroma čevlji brez visoke pete. Med drugim smo zasledili tudi Olivio Palermo v sproščenem vikend stajlingu z MAX&Co. supergicami.

lili_in_roza_superge_2 lili_in_roza_superge_3Paris Fashionweek day 6lili_in_roza_superge_5 lili_in_roza_superge_6 lili_in_roza_superge_7 lili_in_roza_superge_8 lili_in_roza_superge_9 lili_in_roza_superge_10 lili_in_roza_superge_11 lili_in_roza_superge_12 lili_in_roza_superge_13 lili_in_roza_superge_14 lili_in_roza_superge_15 lili_in_roza_superge_16 lili_in_roza_superge_17 lili_in_roza_superge_18 lili_in_roza_superge_19 lili_in_roza_superge_20

Vir fotografij: Pinterest.